CURRY Flow 8 "Butter Flow": Το νέο παπούτσι του Stephen Curry αλλάζει το παιχνίδι

Ο Stephen Curry, τρεις φορές πρωταθλητής NBA και δύο φορές MVP, λανσάρει το νέο THE CURRY Brand, σε συνεργασία με την UNDER ARMOUR.

Γράφει: Esquire Editors 24 Φεβρουαρίου 2021

Ο Stephen Curry είναι ένα αθλητής που έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να κάνει το μπάσκετ πιο εύκολα προσβάσιμο μέσα και έξω από το γήπεδο. To νέο brand, που λανσαρίστηκε παγκοσμίως σε συνεργασία με την UNDER ARMOUR, δεν απέχει πολύ από τον βασικό στόχο του ηγέτη των Golden State Warriors.

Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη συλλογή που αποτελείται από υποδήματα, ενδύματα και αξεσουάρ, πλαισιωμένα από τις καινοτόμες τεχνολογίες της UNDER ARMOUR.

Αξίζει να σημειωθεί πως βασικό λόγο δημιουργίας του CURRY Brand  αποτελεί η ενίσχυση των μπασκετικών κοινοτήτων στην Αμερική.

CURRY Flow 8 "Butter Flow": Το νέο παπούτσι του Stephen Curry αλλάζει το παιχνίδι

 

Ένα ποσοστό των ετήσιων εσόδων θα επενδύεται σε κοινότητες με λιγότερους πόρους. Οι στόχοι είναι τόσο υψηλοί όσο τα ρεκόρ του στο μπάσκετ!  Πιο συγκεκριμένα, έως το 2025, το Curry Brand στοχεύει να κατασκευάσει  τουλάχιστον 20 γήπεδα μπάσκετ, να υποστηρίξει 125 προγράμματα που θα επηρεάσουν νέους αθλητές αλλά και να δημιουργήσει ευκαιρίες, εκπαιδεύοντας περισσότερους από 15.000 προπονητές με σκοπό να επηρεάσει θετικά πάνω από 100.000 νέους.

CURRY Flow 8 "Butter Flow”

Ναυαρχίδα της καινούργιας συλλογής αποτελεί το signature παπούτσι ‘’Curry Flow 8’’, που φέρνει μια νέα επαναστατική τεχνολογία που θα αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο του μπάσκετ και όχι μόνο. Η τεχνολογία UA Flow είναι ένας ανθεκτικός, σταθερός και υποστηρικτικός αφρός που εξαλείφει την εξωτερική σόλα από καουτσούκ, δίνοντας τη δυνατότητα στη σχεδιαστική ομάδα της UNDER ARMOUR να δημιουργήσει ένα παπούτσι που θα ανταποκρίνεται άμεσα στις γρήγορες εναλλαγές κινήσεων του Steph.  

THE CURRY Brand UNDER ARMOUR 5

To Curry Flow 8 ουσιαστικά αλλάζει εντελώς το κλασσικό μπασκετικό παπούτσι, προσφέροντας ταχύτητα, δυνατό κράτημα, χαμηλό βάρος και απόλυτη επιστροφή ενέργειας, χωρίς να θυσιάζει την αντοχή του παπουτσιού.

Το βάρος του είναι μόλις 343 γραμμάτια και το άνω μέρος του αποτελείται από ελαφρύ πλεκτό ύφασμα με συνθετικές επικαλύψεις, με αποτέλεσμα να προσδίδει μέγιστη αναπνευσιμότητα στο πόδι και συμπιεστική εφαρμογή.

THE CURRY Brand UNDER ARMOUR 3

Υπάρχει η νέα τεχνολογία αφρού UA Flow σε όλο το μήκος του παπουτσιού για αίσθηση μηδενικής βαρύτητας, εξαιρετικής απορρόφησης κραδασμών και επιστροφή ενέργειας.

THE CURRY Brand UNDER ARMOUR 1

Η ανθεκτική εξωτερική σόλα UA Flow παρέχει καλύτερη αίσθηση στο γήπεδο, ώστε να κάνεις start and stop ανά πάσα ώρα και στιγμή. Τέλος, η ειδική εύκαμπτη πλακέτα (Flexible plate)  σε κρατά σταθερό σε οποιαδήποτε εναλλαγή κίνησης.

 


Info

Το νέο CURRY FLOW 8 κυκλοφορεί σε όλα τα UA Brand Houses, σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών και σε basketball specialist stores.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα