Η Dsquared2 συνεργάζεται με τον Zlatan Ibrahimovic

Για την Icon Capsule Collection Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021.

Γράφει: Esquire Editors 25 Φεβρουαρίου 2021

Τιμώντας τον Zlatan Ibrahimović, η Icon capsule συλλογή της Dsquared2 για Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 περιέχει κομμάτια με την προσωπική σφραγίδα του Σουηδού πρωταθλητή ποδοσφαίρου.

Το πορτραίτο του Zlatan Ibrahimović – ενός ICON εντός και εκτός γηπέδου – είναι δημιουργία του φωτογράφου Giampaolo Sgura και μετατρέπεται σε ένα γραφιστικό στοιχείο στη συλλογή, τυπωμένο στην πλάτη ενός νάιλον μπουφάν ή στο μπροστινό μέρος των φούτερ, μαζί με μια δυνατή ατάκα του παίκτη για το άθλημα.

Για αυτή την capsule, το λογότυπο Icon συνδυάζεται με το επώνυμο Ibrahimović, το όνομα Dsquared2 και κόκκινο χρώμα.

Η Dsquared2 συνεργάζεται με τον Zlatan Ibrahimovic

Η συλλογή Icon capsule Zlatan Ibrahimović περιλαμβάνει πολλές κατηγορίες: τζην σε μαύρο και μπλε πλύσιμο, ένα τζην πουκάμισο, ένα δερμάτινο biker μπουφάν και ζέρσεϊ φούτερ και T-shirts σε μαύρο και λευκό.

ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΗΜΟΒΙΤΣ DSQUARED2 2

Η συλλογή συνδέεται και με έναν προσωπικό τρόπο με τον Zlatan Ibrahimović: με ένα αντίγραφο του τατουάζ του που γράφει "Only God Can Judge Me", τυπωμένο σε ένα εφαρμοστό στο πλάι της μέσης – εκεί που ο ποδοσφαιριστής το έχει πάνω στο σώμα του.

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης παιδικά φούτερ και T-shirts, σορτς, τσάντες, low-top sneakers, καπέλα μπέιζμπολ και εσώρουχα με το παρατσούκλι "Ibra" στο λάστιχο.

D2XIBRA from Yupiii.gr on Vimeo.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα