
Οι νικητές ταξιδεύουν με την Louis Vuitton στη Formula 1
Η Louis Vuitton και το Automobile Club de Monaco συνεργάζονται και παρουσιάζουν μία μοναδική Trophy Travel Case για το Γκραν Πριν του Μονακό.

Το δημοφιλές γαλλικό brand συνεργάζεται με τους διοργανωτές του πιο λαμπερού Γκραν Πριν της Φόρμουλα 1 και μαζί παρουσιάζουν μία υπέρκομψη custom βαλίτσα που φτιάχτηκε από τον οίκο Louis Vuitton στα εργαστήριά του στην Γαλλία. Το Trophy Travel Case έχει δημιουργηθεί χειροποίητα στο ιστορικό Asnières workshop, στα προάστια του Παρισιού, αντλώντας έμπνευση από την ιστορία και την κληρονομιά του Asnières workshop Grand Prix de Monaco της F1, που φέτος κλείνει τα 78 του χρόνια.
Στον εμβληματικό Monogram καμβά είναι εμφανής η κόκκινη απόχρωση της σημαίας του Μονακό, με το κλασικό μονόγραμμα LV να την πλαισιώνει και, όταν είναι ανοιχτή έχει στην πρόσοψη το γράμμα V, από τη λέξη Victory (νίκη).
Υπενθυμίζουμε ως αυτή η θήκη θα είναι εκείνη που θα συνοδεύει το τρόπαιο στις 23 Μαΐου, όταν και θα διεξαχθεί το φετινό Γκραν Πρι του Μονακό.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται οι δύο πλευρές, οι οποίες μοιράζονται μεταξύ άλλων τις αξίες της παράδοσης και της αριστείας
"Fangio, Hill, Moss, Stewart, Senna, Prost, Schumacher ή πιο πρόσφατα Alonso, Vettel, Rosberg, Ricciardo και Hamilton. Το Γκραν Πρι του Μονακό έχει αναδείξει κάποιους από τους πιο σημαντικούς πρωταθλητές του σπορ και είναι από εκείνα που όλοι θέλουν να κερδίσουν κάποια στιγμή. Είμαστε πλέον περήφανοι που μοιραζόμαστε την ιστορία του με αυτόν το τρόπο. Η βαλίτσα του τροπαίου είναι αφιερωμένη στις επόμενες νίκες αλλά και τις συναρπαστικές στιγμές που θα λάβουν χώρα εδώ" τόνισε μεταξύ άλλων ο Michael Burke, Πρόεδρος και CEO της Louis Vuitton.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
MODIVO Back to Office: Επιστροφή στο γραφείο με urban style
Η MODIVO αποδεικνύει ότι το γραφείο δεν είναι περιορισμός αλλά ένας χώρος όπου το στυλ μπορεί να γίνει προέκταση της προσωπικότητάς μας.
Ο όμιλος LH Group – Παπαϊωάννου ως αποκλειστικός εκπρόσωπος της Paul & Shark σε Ελλάδα και Κύπρο
Ο Όμιλος LH Group – Παπαϊωάννου ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή του παγκοσμίου φήμης ιταλικού brand Paul & Shark για Ελλάδα και Κύπρο.
The Lineup | Η νέα καμπάνια της Diesel υμνεί την αντισυμβατικότητα
Η Diesel παρουσιάζει την πιο εναλλακτική "συμμορία" της μόδας.
Η BOSS Eyewear παρουσιάζει τη συλλογή Ανδρικών Γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2025
Η νέα συλλογή ανδρικών γυαλιών ηλίου και οράσεως εμπλουτίζεται από τολμηρά σχέδια, κατασκευασμένα από καινοτόμα, βιώσιμα υλικά.
Στη νέα κολεξιόν της Falconeri θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για το φθινόπωρο
Το Alps Getaway, το νέο FW25 editorial, αποπνέει την κομψότητα μιας απόδρασης προαναγγέλλοντας παράλληλα, πως το φθινόπωρο είναι προ των πυλών.
Από την άμμο στο παρκέ: Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης φωτογραφίζεται φέρνοντας πίσω την πρώτη έκδοση HeatGear® - Baselayer της Under Armour.
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πρωταγωνιστεί στη νέα παρουσίαση της Under Armour, με concept έμπνευσης και συμβολισμού που αναδεικνύει τη συλλογή Baselayer και τις αξίες του αθλητισμού.