Ένα T-shirt των Rolling Stones για το καλοκαίρι

Το γαλλικό hip brand IKKS αποτίνει φόρο τιμής στο σατανικό μεγαλείο των Rolling Stones με μία σειρά από T-shirts με το εικονικό "tongue and lips logo".

Τι θα έλεγες για ένα T-shirt με μία αυθάδικη γλώσσα, ένα ζευγάρι κατακόκκινα χείλη και τέσσερα κάτασπρα δόντια; Μάλλον αυτά τα τρία στοιχεία, ξεχωριστά, δεν σου λένε και πολλά. Αλλά αν τα συνδυάσεις μεταξύ τους με τον σωστό τρόπο, τότε έχεις να κάνεις με το tongue and lips logo των Rolling Stones, που σχεδιάστηκε το 1970 και έκτοτε αποτελεί όχι μόνο το πιο διάσημο logo μουσικού συγκροτήματος, αλλά και μία εμβληματική "στάμπα" της pop culture που έχει σημαδέψει με την παρουσία της κάποια από τα πιο αγαπημένα καλοκαιρινά T-shirts όλων των εποχών, αλλά και τον τελευταίο μισό αιώνα. Πλέον, βρήκε τη θέση της και σε μία νέα σειρά του γαλλικού hip brand IKKS.

Μουσική και μόδα

Το μουσικό μεγαλείο της μπάντας του Mick Jagger, του Keith Richards και των άλλων παιδιών (Charlie Watts, Ronnie Wood), έχει συντροφεύσει πολλές γενεές. Οι ίδιοι, παράλληλα με την καριέρα τους στη ροκ έγραψαν ιστορία και στη βιομηχανία της μόδας – ποιος δεν θα ήθελε να ντύνεται σαν να είναι μέλος του συγκροτήματος; Κι όμως, στην πραγματική ζωή, οι περισσότεροι από εμάς, απλώς αρκούμαστε σε ένα T-shirt που να μας τους θυμίζει.

Ένα T-shirt των Rolling Stones για το καλοκαίριIKKS

Ένα T-shirt σαν κλασικό ροκ κομμάτι

Από τα πολλά τέτοια που κυκλοφορούν κάθε καλοκαίρι, ξεχωρίσαμε για την αισθητική τους εκείνα που δημιούργησε φέτος η IKKS τα οποία, όπως διαβάζουμε στο ισπανικό Esquire, είναι διαθέσιμα από τις 3 Ιουνίου.

Εκφράζοντας με το tongue and lips logo που φέρουν πάνω τους την επιτακτική ανάγκη για αλλαγή και το αντικομφορμιστικό πνεύμα ελευθερίας, αποτελούν αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε για να επικοινωνήσουμε μέσω της μόδας το πιο επαναστατικό μας όραμα για το πρώτο post-Vax καλοκαίρι μας.

Αν και, μάλλον, η αλήθεια είναι ότι όπως δεν μπορεί να υπάρξει καλοκαίρι χωρίς ένα καλό χαβανέζικο πουκάμισο, έτσι μάλλον δεν μπορεί να υπάρξει και χωρίς ένα T-shirt με το logo των Rolling Stones. Κι αυτό γιατί τείνει να γίνει τόσο κλασικό όσο το 501 της Levi's.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.