Οικονομικά sneakers που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

Είναι κλασικά, στιλιστικά ευέλικτα, cool, σε προσιτή τιμή και τα λατρεύουν οι πιο επιδραστικοί celebrities.

Ένα ζευγάρι κλασικά και οικονομικά sneakers μπορεί να αποτελέσει τα ιδανικά παπούτσια για να είσαι μέσα στη μόδα, ντυμένος στην τρίχα και με έναν τρόπο που δεν θα δείχνει βαρετός. Σε αυτό συμφωνούν με τις πράξεις τους και οι πιο επιδραστικοί celebrities του κόσμου όσον αφορά το αντρικό στυλ, οι οποίοι ενώ έχουν πρόσβαση στα πιο ακριβά και εκλεκτιστικά μοντέλα, δεν διστάζουν πολλές φορές να προτιμήσουν κάποια που η τιμή τους κυμαίνεται από 50 έως μάξιμουμ 100 Ευρώ

Ο θαυμαστός κόσμος των sneakers

Τα sneakers, γενικά και χοντρικά, χωρίζονται σε ξεχωριστές μεταξύ τους κατηγορίες που περιλαμβάνουν μοντέλα που έχουν προκύψει από συνεργασίες ανάμεσα σε super brands και οίκους υψηλής ραπτικής ή διάσημους σταρ, όπως αυτή της Adidas με τον Kanye West, νέες κυκλοφορίες που κλείνουν μέσα τους τα trends της στιγμής και, φυσικά, τα κλασικά sneakers. Τα τελευταία, παρότι δεν αποτελούν πάντα αυτά που βρίσκονται πρώτα στη wishlist των καταναλωτών, είναι η πιο σίγουρη επιλογή για να έχεις στυλ on a budget, καθώς είναι όμορφα και ποιοτικά. Αλλά ας δούμε ποιοι stars πίνουν νερό στο όνομα ποιών μοντέλων.

Ο Justin Bieber λατρεύει τα SK8-HI της Vans και τα Air Force 1 της Nike 

Ο Bieber έχει φορέσει πάρα πολλά και διαφορετικά μοντέλα των Vans αλλά έχει μία ιδιαίτερη αγάπη για τα θρυλικά SK8-HI, τα οποία είναι πάντα διαθέσιμα στην αγορά σχεδόν σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, όπως και σε πολλά prints. Το πρώτο τους μοντέλο κατασκευάστηκε το 1979 και άσκησε τεράστια επιρροή στη στιλιστική κουλτούρα των σκεϊτάδων.

Του αρέσουν, όμως, πολύ και τα Air Force 1 της Nike, τα οποία έχουν επίσης κυκλοφορήσει σε έναν σωρό από χρωματικούς και λοιπούς συνδυασμούς, αν και τα δερμάτινα λευκά είναι η πιο διαδεδομένη τους εκδοχή.

> Διάβασε ακόμα: Τα πιο ακριβά sneakers της ιστορίας

Ο Harry Styles και όλα του τα sneakers

Του αρέσουν τα φορέματα, τα κολιέ από μαργαριτάρια και τα παντελόνια-καμπάνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμάει την αξία των κλασικών sneakers, καθώς τον έχουμε δει άπειρες φορές να φοράει ζευγάρια με την υπογραφή της Vans ή της New Balance, αλλά και με τα τεννιστικά Reebok Club C τα οποία έβαλε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας My Policeman στην οποία πρωταγωνιστεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

Βέβαια, πριν από κάποια χρόνια ένιωθε υπερήφανος στην τοποθεσία Instagram με ένα πιο trendy ζευγάρι της Nike, σε φλούο κίτρινη απόχρωση. 

> Διάβασε ακόμα: Κι αν η IKEA με τη Nike παρουσίαζαν μία capsule collection;

Ο Timothée Chalamet αγαπάει και τα φτηνά και τα ακριβά sneakers

Υπάρχουν κάποια sneakers που τα φορούν με την ίδια άνεση αγρότες και μαικήνες χωρίς να χάνουν το παραμικρό από το hype τους. Πολλά μοντέλα της New Balance ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Ο Timothée Chalamet, παρότι υποκύπτει συχνά στη γοητεία των trendy ζευγαριών, όπως μαρτυρά μία βόλτα στο Instagram του, συχνά κυκλοφορεί στον δρόμο με το θρυλικό μοντέλο New Balance 997.


Του αρέσουν ακόμα πολλά κλασικά ζευγάρια της Nike, της Converse και του σουηδικού brand Tretorn, η τιμή των οποίων σπάνια υπερβαίνει τα 100 Ευρώ.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα