
Η Bershka βλέπει ΝΒΑ
Η Bershka κυκλοφορεί μία σούπερ κολεξιόν capsule εμπνευσμένη από το παιχνίδι και άξια για πρωταθλητές.

Με ένα στυλ της παλιάς σχολής του μπάσκετ, η κολεξιόν περιλαμβάνει χιπ χοπ στυλ των 90s με στοιχεία του μποξ. Μαύρο, λευκό και χρυσό είναι τα χρώματά σου, με σατινέ και πετσετέ υφάσματα γεμάτα με χρυσά λογότυπα των αγαπημένων σου ομάδων NBA.
Υπάρχουν πολλά που θα "καρφώσουν" αλλά η κολεξιόν κερδίζει τους περισσότερους πόντους για την ανάμειξη των γραμμών ανάμεσα στα ανδρικά και γυναικεία ρούχα, με τα περισσότερα ενδύματα να μην έχουν συγκεκριμένο φύλο.

Η κολεξιόν είναι χωρισμένη σε σετ που κάνουν αναφορά στις αγαπημένες ομάδες του NBA όπως Chicago Bulls, Brooklyn Nets, Dallas Mavericks, LA Clippers, Los Angeles Lakers, the Miami Heat, Brooklyn Nets και Dallas Mavericks. Oversized φούτερ hoodie και τζάκετ ταιριάζουν με φαρδιά μποξ σορτς. Κλασσικά αθλητικά όπως το παντελόνι jogger απέναντι σε πολύ κοντά τοπ.
Ένα διπλό κομμάτι μπλούζα και παντελονιού δεν είναι κάτι απλό, από σατινέ ύφασμα με χρυσό διακοσμητικό στοιχείο πολλών ομάδων. Το ντένιμ επίσης κερδίζει έδαφος, με ντένιμ σορτς και φαρδιά τζιν σε μαύρες και μπλε αποχρώσεις, δίνει στην κολεξιόν μία επιπλέον πινελιά.



Χρυσές λεπτομέρειες σε φερμουάρ και κουμπιά είναι ένα κόσμημα όπως τα δαχτυλίδια ομάδας και τα κολιέ. Υπάρχουν επίσης νύχια με λογότυπο, μία μίνι τσάντα και φούτερ hoodie για τον καλύτερο χνουδωτό φίλο σου. Το παιχνίδι ξεκίνησε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
MODIVO Back to Office: Επιστροφή στο γραφείο με urban style
Η MODIVO αποδεικνύει ότι το γραφείο δεν είναι περιορισμός αλλά ένας χώρος όπου το στυλ μπορεί να γίνει προέκταση της προσωπικότητάς μας.
Ο όμιλος LH Group – Παπαϊωάννου ως αποκλειστικός εκπρόσωπος της Paul & Shark σε Ελλάδα και Κύπρο
Ο Όμιλος LH Group – Παπαϊωάννου ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή του παγκοσμίου φήμης ιταλικού brand Paul & Shark για Ελλάδα και Κύπρο.
The Lineup | Η νέα καμπάνια της Diesel υμνεί την αντισυμβατικότητα
Η Diesel παρουσιάζει την πιο εναλλακτική "συμμορία" της μόδας.
Η BOSS Eyewear παρουσιάζει τη συλλογή Ανδρικών Γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2025
Η νέα συλλογή ανδρικών γυαλιών ηλίου και οράσεως εμπλουτίζεται από τολμηρά σχέδια, κατασκευασμένα από καινοτόμα, βιώσιμα υλικά.
Στη νέα κολεξιόν της Falconeri θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για το φθινόπωρο
Το Alps Getaway, το νέο FW25 editorial, αποπνέει την κομψότητα μιας απόδρασης προαναγγέλλοντας παράλληλα, πως το φθινόπωρο είναι προ των πυλών.
Από την άμμο στο παρκέ: Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης φωτογραφίζεται φέρνοντας πίσω την πρώτη έκδοση HeatGear® - Baselayer της Under Armour.
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πρωταγωνιστεί στη νέα παρουσίαση της Under Armour, με concept έμπνευσης και συμβολισμού που αναδεικνύει τη συλλογή Baselayer και τις αξίες του αθλητισμού.