Loki όπως Lacoste

Ο (Alligator) Loki της Marvel Comics έχει το δικό του πόλο και μοιάζει πολύ με αυτά της Lacoste.

Δεν είναι η πρώτη που κάποιος από τους ήρωες της Marvel Comics βρίσκει τη θέση του πάνω σε ένα πόλο μπλουζάκι, αλλά η περίπτωση του Loki είναι -ίσως- η πιο επιτυχημένη. Κι αυτό γιατί τα πόλο που είδαμε στο διαδίκτυο να φέρουν στο στήθος τους ένα logo που μοιάζει με το κροκοδειλάκι της Lacoste μεταμφιεσμένο σε Alligator Loki είναι ό,τι πιο pop, χαρούμενο και κομψό αντίκρισαν τα καστανά μας μάτια τελευταία.

Alligator Loki, εσύ superstar

Η πρώτη σεζόν του Loki, της σειράς του Disney+ που βασίζεται στον αντιήρωα της Marvel μπορεί να τελείωσε αλλά όσοι την παρακολούθησαν δεν μπορούν να σταματήσουν να μιλάνε γι' αυτή. Έχουν, βέβαια, τα δίκια τους. Τους προσέφερε πολλούς Loki, από διαφορετικές διαστάσεις, για να τους συναρπάσει. Ένας από αυτούς ήταν και ο Alligator Loki -αλλιώς: Kroko Loki ή Croki-, η "αλιγατορική" εκδοχή του κατεργάρη θεού της Σκανδιναβικής μυθολογίας. 

Με την παρορμητική, μουντρούχα και μάλλον άκομψη συμπεριφορά του υπήρξε μεγάλη ατραξιόν για τους θεατές, γι' αυτό και δεν είναι λίγοι όσοι θέλουν να τον δουν, έστω για λίγο, και στη δεύτερη σεζόν.

> Διάβασε ακόμα: Ο Loki επιστρέφει με δεύτερη σεζόν

Με τέτοιο γκελ, λοιπόν, μάλλον ήταν θέμα χρόνου κάποιος να θελήσει να κεφαλαιοποιήσει τη δημοφιλία του στον κόσμο της μόδας. Γι' αυτό και ήταν πολλά τα ρούχα και αξεσουάρ που κυκλοφόρησαν με την εικόνα του, αλλά κανένα δεν ήταν τόσο τέλειο όσο το πόλο της εταιρείας Epic Hero, με τον αγαπημένο Kroki και τα χαρακτηριστικά του κέρατα να βρίσκει τη θέση του στο στήθος του casual ενδύματος σαν άλλο σηματάκι της Lacoste.

> Διάβασε ακόμα: Το κροκοδειλάκι της Lacoste έχει τη δική του ιστορία

Ο Loki γίνεται έμβλημα κύρους;

Θα γίνει, λοιπόν, μέσα σε αυτό το καλοκαίρι ο Alligator Loki το νέο status symbol της ποπ-σινιέ ένδυσης; Αμφιβάλουμε. Το ευρηματικό στοιχείο του συγκεκριμένου πόλο που μας ενθουσίασε, σε σχεδιαστικό επίπεδο, είναι η ομοιότητά του με το logo της Lacoste. Παρόλα αυτά το hype που δημιουργήθηκε γι' αυτό το μπλουζάκι μέσα από διάφορα άρθρα και σχόλια στο διαδίκτυο είναι μάλλον χωρίς αντίκρισμα.

Loki όπως LacosteEtsy.com

Στο επίσημο e-shop της εταιρείας Epic Hero στην οποια παραπέμπουν τα άρθρα δεν υπάρχει ούτε δείγμα του προς πώληση, καθώς, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στις διαδικτυακές πηγές, ξεπούλησαν όλα λίγες ημέρες μετά από την κυκλοφορία τους. Στα επίσημα social media της εταιρείας, πάλι, δεν καταφέραμε να βρούμε ούτε μία εικόνα του. Οπότε; Οπότε ευτυχώς που υπάρχει το Etsy.com από το οποίο μπορείς να αγοράσεις ή να παραγγείλεις σχεδόν ό,τι βάλει ο νους σου. Ακόμα και ένα "μαϊμού" πόλο, γεγονός που δεν σου συνιστούμε.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα