Η νέα έκδοση των adidas 4DFWD κάνει τη διαφορά

Ένα από τα καλύτερα running shoes που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Η adidas παρουσιάζει τη νέα έκδοση του running παπουτσιού, adidas 4DFWD, που αποτελεί το επόμενο βήμα στην καινοτομία της σχεδιασμένης με βάση data, 3D printed ενδιάμεσης σόλας, η οποία δημιουργήθηκε για να σε πηγαίνει μπροστά. Συνδυάζοντας πολυετήδεδομένα αθλητών με τη μοναδική τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης, το adidas 4DFWD δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους δρομείς μια εντελώς νέα εμπειρία τρεξίματος.

Μετά την αρχική, περιορισμένη κυκλοφορία του τον Μάιο και μια ειδική κόκκινη και λευκή έκδοση που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, το adidas 4DFWD κυκλοφορεί πλέον παγκοσμίως σε ένα εντυπωσιακό μαύρο χρώμαμε πράσινες λεπτομέρειες.

Εδώ και περισσότερα από τέσσερα χρόνια, η adidas έχει αναπτύξει την τεχνολογία 4D ενδιάμεσης σόλας με πλέγμα,σε συνεργασία με την Carbon. Συνδυάζοντας τα δεδομένα αθλητών με την τεχνολογία Digital Light Synthesis TM της Carbon για τη δημιουργία 3D printed ενδιάμεσης σόλας υψηλής ακριβείας, τα 4D παπούτσια της adidas είναι μεταξύ των πρώτων στον κόσμο που χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία αιχμής, η οποία έχει τη δυνατότητα να διαμορφώνει την ενδιάμεση σόλα με βάση συγκεκριμένα μοτίβα κίνησης, έτσι ώστε οι αθλητές να απολαμβάνουν απόδοση ακριβείας σε κάθε τους βήμα.

Προσδιορισμένη μεταξύ 5 εκατομμύρια πιθανών δομών πλέγματος και κατασκευασμένη από 39% βιο-βασισμένο υλικό, η νέα δομή πλέγματος έχει κωδικοποιηθεί ειδικά για να συμπιέζει προς τα εμπρός κατά την κατακόρυφη πρόσκρουση. Σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές της 4D ενδιάμεσης σόλας, η adidas 4DFWD παράγει τρεις φορές μεγαλύτερη κίνηση προς τα εμπρόςυπό κατακόρυφη φόρτιση,σε συνθήκες μηχανικών δοκιμών.

Η νέα έκδοση των adidas 4DFWD κάνει τη διαφορά
ΝΕΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ADIDAS 4DFWD 2

Ως αποτέλεσμα, η μέγιστη δύναμη πέδησης μειώνεται κατά 15%, καθώς η ενδιάμεση σόλα ανακατευθύνει τις κατακόρυφες δυνάμεις πρόσκρουσης σε οριζόντια κίνηση προς τα εμπρός, εξοικονομώντας ενέργεια αντίστοιχη με τιςενδιάμεσες σόλες Ultraboost, σε εργαστηριακές συνθήκες.

Για να σηματοδοτήσει την κυκλοφορία του νέου της παπουτσιού, η adidas ξεκινάει το 'Take It Forward' Challenge–ένα νέο, ολιστικό πρόγραμμα προπόνησης τριών εβδομάδων στην εφαρμογή adidas Running, που προσκαλεί τους χρήστες να καλύψουν 30 χιλιόμετρα, μεταξύ 10 και 31 Αυγούστου, με τρέξιμο, περπάτημα ή στον διάδρομο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.