Οι καλοντυμένοι του Φεστιβάλ Βενετίας

Τα καλά παιδιά πάνε στον Παράδεισο, τα καλοντυμένα στη Βενετία.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των νέων αρχών, της επιστροφής στη ρουτίνα και των φεστιβάλ κινηματογράφου. Μετά από ένα καλοκαίρι ανάπαυλας, λοιπόν, κινηματογραφικής αλλά και σελεμπριτικής, στα ημεδαπά αλλά και τα αλλοδαπά εδάφη, πλέον, είμαστε back on track με πρώτο μεγάλο event, το 78ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Το μενού περιλαμβάνει την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου Dune του Denis Villeneuve με τον Timothée Chalamet, το The Power of the Dog της Jane Campion με τον Benedict Cumberbatch και τις τελευταίες ταινίες των Paolo Sorrentino, Ridley Scott και Edgar Wright, μεταξύ άλλων. Το φεστιβάλ, βέβαια, άνοιξε με το Madres Paralelas του Pedro Almodóvar.

Αλλά ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη την τέχνη του κινηματογράφου για να πάμε στην τέχνη του να ντύνεσαι κάτι παραπάνω από καλά και να δούμε έναν προς έναν τους καλοντυμένους αστέρες που θέλουμε να αντιγράψουμε το στυλ τους.

Benedict Cumberbatch

Οι καλοντυμένοι του Φεστιβάλ ΒενετίαςDaniele Venturelli / Getty Images

Άρχοντας! Συνδύασε το απλό και υπέρκομψο μονόκουμπο -με λευκό κουμπί-γαλάζιο του κοστούμι με ένα λευκό T-shirt και loafers σε ναυτικό μπλε χρώμα.

Jon Kortajarena

JON KORTAJARENADaniele Venturelli / Getty Images

Το στενό κοστούμι το καλό δεν είναι μαύρο αλλά midnight blue και ένας μοντέρνος τρόπος για να φρεσκάρεις τον συνδυασμό του με λευκό πουκάμισο είναι να διαλέξεις ένα με σκούρα κουμπάκια. Κάν' το όπως ο Kortajarena, λοιπόν.

Israel Elejalde

ISRAEL ELEJALDEStefania D'Alessandro / Getty Images

Ά-ψ-ο-γ-ο-ς! Γενικά, όταν φοράς Dior Men δεν γίνεται παρά να είσαι ά-ψ-ο-γ-ο-ς.

Reda Kateb

REDA KATEBStephane Cardinale - Corbis / Getty Images

Γενικώς οι Γάλλοι το έχουν με την κομψότητα και ξέρουν πώς να κάνουν τη διαφορά, π.χ. με ένα καρό κοστούμι όταν όλοι φοράνε μονόχρωμα, ένα πουκάμισο με μάο γιακά όταν όλοι φοράνε dress shirts και ένα ζευγάρι γυαλιά με κίτρινους φακούς όταν όλοι φοράνε με μαύρους.

> Διάβασε ακόμα: 10 μαθήματα αντρικού στυλ από την Inès de la Fressange

Luca Guadagnino

LUCA GUADAGNINOVittorio Zunino Celotto / Getty Images

Θέλει αρετή, τόλμη, ψάξιμο και στυλ για να δείχνεις κάτι ανάμεσα σε σούπερ σταρ και σενιαρισμένος σερβιτόρος της υψηλής αθηναϊκής κοινωνίας σε 60s ταινία της Φίνος.

> Διάβασε ακόμα: Τα trends του φθινοπώρου

Pedro Almodóvar

PEDRO ALMODOVARStefania D'Alessandro / Getty Images

Ε, ναι, είναι Armani το κοστούμι του το σκούρο και μπορείς να το καταλάβεις από τις πιέτες και το πατρόν του παντελονιού.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.