Havaianas όπως ποτέ πριν

Η νέα συλλογή Havaianas Tradi Zori Tokyo έρχεται να σπάσει τα καθιερωμένα.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 21 Σεπτεμβρίου 2021

Από τους ουρανοξύστες μέχρι τα εμπορικά κέντρα, από την τεχνολογία αιχμής μέχρι τους θρησκευτικούς ναούς και από τα ξεχωριστά cat cafes έως τα καραόκε μπαρ, σίγουρα όλοι μπορούμε να βρούμε κάτι που να ταιριάζει με το προσωπικό μας στυλ και ύφος στο Τόκιο. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο ζουν, εργάζονται ή διασκεδάζουν στη μεγαλύτερη πόλη του κόσμου δημιουργώντας αυτό το ανεπανάληπτο μωσαϊκό. Θέλοντας να αναδείξει αυτή την ποικιλομορφία, το brand Havaianas δημιούργησε μια ολοκαίνουργια συλλογή από κομψές σαγιονάρες που ταιριάζουν τέλεια με τη ζωή στην πόλη.

Havaianas όπως ποτέ πριν

Η συλλογή Tradi Zori Tokyo παντρεύει την άνεση για την κάλυψη των γρήγορων ρυθμών του αστικού τρόπου ζωής, μαζί με μοντέρνα στοιχεία, σε μια μίξη αντάξια της ανατρεπτικής μόδας που βλέπουμε στις συνοικίες του Τόκιο. Σε αυτή την πόλη, η σύγχρονη καινοτομία αναμειγνύεται με την αρχαία παράδοση και αυτό αντανακλάται πλήρως στον μοναδικό σχεδιασμό της συλλογής Tradi Zori.

Η πολυαγαπημένη σόλα της σαγιονάρας Havaianas Tradicional έχει ενσωματωθεί στην παραδοσιακή ιαπωνική φόρμα "zori”. Το εντυπωσιακό τετράγωνο πίσω μέρος των μοντέλων Tradi Zori Tokyo αναδεικνύει τις ιστορικές ρίζες της συλλογής, ενώ οι χρωματικοί συνδυασμοί που έχουν επιλεγεί δίνουν μια μοντέρνα πινελιά.

ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ HAVAIANAS 2021 2

Η σόλα αποτελείται από ξεχωριστές στρώσεις καουτσούκ προσφέροντας άνεση και μια ιδιαίτερη αίσθηση λες και περπατάς πάνω σε σύννεφα, ενώ τα λουράκια είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό, μαλακό ύφασμα. 

Οι σχεδιαστές δημιούργησαν πέντε διαφορετικά μοντέλα Tradi Zori. Το καθένα έχει τη δική του χρωματική παλέτα, έχοντας ως έμπνευση το ξεχωριστό στυλ των διάσημων συνοικιών του Τόκιο.

Στο Shinjuku ή αλλιώς στην "περιοχή πολιτιστικών συγκρούσεων" όπως αποκαλείται η συγκεκριμένη συνοικία, συναντά κανείς τόσο εργαζόμενους γραφείου, όσο και πολλούς λάτρεις των πάρτυ.

ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ HAVAIANAS 2021 1

Το συγκεκριμένο μοντέλο αντανακλά αυτή ακριβώς την αντίθεση: η μαύρη σόλα προσφέρει μια πιο επαγγελματική αισθητική, ενώ η έντονες ροζ λεπτομέρειες στα λουράκια μαγνητίζουν τα βλέμματα και τα αναδεικνύουν ως το απόλυτο αξεσουάρ για τα πάρτι και τις βραδιές καραόκε.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα