Στα H&M για το απόλυτο δερμάτινο perfecto

Φτιαγμένο από γνήσιο δέρμα, με προσοχή στις λεπτομέρειες.

Πριν σου παρουσιάσουμε το τ-έ-λ-ε-ι-ο δερμάτινο perfecto των H&M -γνωστό και ως biker jacket ή μοτοσυκλετιστικό, πείτε μου πώς το λέτε εσείς εκεί γιατί ξέχασα πώς το λέμε εμείς εδώ- θα θέλαμε να σου δώσουμε το πιο σημαντικό tip που μπορεί να σου δώσει άνθρωπος για να ντύνεσαι άψογα χωρίς να ξοδεύεις μία περιουσία: Να δίνεις πάντα βάση στα ρούχα από τις premium σειρές των αλυσίδων προσιτής μόδας, παρότι οι τιμές τους είναι πιο υψηλές από αυτές των υπόλοιπων collections τους. Κι αυτό γιατί αποδίδουν τα λεφτά τους τόσο σε επίπεδο ποιότητας όσο και στιλιστικά. 

Στα H&M για το απόλυτο δερμάτινο perfectoH&M

Η συγκεκριμένη συμβουλή μπορεί να γίνει ακόμα πιο εύκολα πράξη αν αντί να πηγαίνεις για shopping στα φυσικά καταστήματα ψωνίζεις από τα e-shops τους. Κι αυτό γιατί τα premium items είναι συγκεντρωμένα υπό ένα tab. Για παράδειγμα, αν είσαι fan των H&M, όπως εμείς, μπορείς να δεις όλα τους τα ρούχα εξαιρετικής ποιότητας με ένα κλικ εδώ

Το perfecto που ξεχωρίσαμε

Από τα 129 ανδρικά premium κομμάτια της σουηδικής αλυσίδας που είναι διαθέσιμα τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το αετήσιο μάτι μας ξεχώρισε ένα δερμάτινο perfecto που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτά των 700 Ευρώ και βάλε που θα βρεις σε ένα κατάστημα σινιέ ένδυσης. Η τιμή του; 199 Ευρώ. Ακόμα και αν σου φαίνεται ΄τσιμπημένη', σκέψου ότι το συγκεκριμένο ρούχο τηρεί όλα τα προαπαιτούμενα μίας ενδυματολογικής επένδυσης, καθώς αποτελεί το πιο εικονικό 'πέτσινο' κομμάτι της αντρικής γκαρνταρόμπας.

DETAIL OF A LEATHER JACKETH&M

Η μαστοριά που έχει πέσει πάνω στο perfecto είναι ορατή στις προσεγμένες ραφές, τα φερμουάρ, τα μεταλλικά στοιχεία και τη φόδρα του που είναι από βισκόζη, ένα ύφασμα με πολυτελή αίσθηση και καλή διαπνοή. Λογικό, λοιπόν, να έχει εκτιμηθεί δεόντως και αυτή τη στιγμή να έχουν μείνει διαθέσιμα μόνο λίγα κομμάτια του, σε περιορισμένα sizes, όπως διαπιστώσαμε με ένα κλικ εδώ. Αν δεν σταθείς τυχερός στο size, πάντως, σου προτείνουμε να ρίξεις μία ματιά και στα υπόλοιπα κομμάτια της premium collection, καθώς είναι όλα τους κανονικότατοι θησαυροί.

> Διάβασε ακόμα: Δερμάτινο δεν είναι μόνο το perfecto

Πώς να φορέσεις το perfecto

Για να μην μοιάζεις μασκαρεμένος, σαν να το έσκασες από κάποιον θίασο του Grease, από άλλη εποχή φερμένος ή φετιχιστής με ιδιαίτερη προτίμηση στο δέρμα, ο καλύτερος τρόπος να φορέσεις το perfecto είναι με ένα τζην παντελόνι, μποτάκια Chelsea και ένα ζιβάγκο, εννοείται όλα μαύρα. Κι αυτό γιατί το συγκεκριμένο σύνολο αποπνέει την ίδια στιγμή ροκ και ιντελέκτουαλ αέρα.

> Διάβασε ακόμα: 5 μποτάκια που πρέπει να αποκτήσεις πριν τα πρωτοβρόχια

Αν, βέβαια, έχεις προσωπικό στυλ, τύπο και υπογραμμό το φοράς όπως θέλεις. Εμείς περισσεύουμε, δεν μας πέφτει λόγος.   

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα