Πώς να συνδυάσεις γήινα με έντονα χρώματα αυτό το φθινόπωρο

Η συλλογή The Explorer Club της Tommy Hilfiger είναι μία ωδή στην ομορφιά του πλανήτη Γη.

Η νέα αντρική συλλογή της Tommy Hilfiger για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2021 ρίχνει τους προβολείς στη φύση. Κι αυτό τόσο χάρη στην αισθητική των ρούχων της που αποτελούν μία ωδή στην ομορφιά του πλανήτη Γη -με την παλέτα των χρωμάτων τους να είναι άλλοτε γήινη κι άλλοτε πιο έντονη ή με ιδιαίτερα patterns- όσο και μέσα από τις βιώσιμες τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή τους. 

Πώς να συνδυάσεις γήινα με έντονα χρώματα αυτό το φθινόπωροTommy Hilfiger

Με έμπνευση από τα Απαλάχια Όρη

Αυτή τη φορά το φρέσκο, καθαρό, americana στυλ που έχουμε συνδυάσει με το αγαπημένο μας brand μάς μεταφέρει στη Βόρεια Αμερική, την άγρια ομορφιά των Απαλαχίων Ορέων και την πορεία για την κατάκτησή τους. Έτσι, τα ζεστά outerwear κομμάτια μεταδίδουν το αίσθημα της ανακάλυψης και της ηρεμίας που βιώνεις όταν βρίσκεσαι σε ένα τέτοιο υπέροχο τοπίο.

Tommy HilfigerTommy Hilfiger

Βιώσιμη μόδα που σε κρατάει ζεστό χωρίς να σε βαραίνει ή να σε κάνει να ιδρώνεις

Βέβαια, όπως είναι λογικό, δεν μπορεί μία collection να υμνεί την ομορφιά του πλανήτη Γη και να μην τον σέβεται. Γι' αυτό και η Tommy Hilfiger έχει ενσωματώσει σε πολλά από τα fashion items της νέας συλλογής της τεχνολογίες όπως την TH-Warm Lightweight Warmth, τη Mono Material (όπου συγκεκριμένα σχέδια κατασκευάζονται από μονάχα ένα υλικό) καθώς και την TH-Cool. Επίσης, τα transitional layers ενώνουν την υπέροχη ζέστη με την άνεση στα πλεκτά, τα patchwork και τα quilted jackets.

Tommy HilfigerTommy Hilfiger

Πώς να σετάρεις τα γήινα χρώματα με τα πιο έντονα και με τα ανατρεπτικά patterns

Το σπουδαίο με τη νέα συλλογή της Tommy Hilfiger είναι το ότι μπορείς να ταιριάξεις όλα τα κομμάτια της μεταξύ τους και να έχεις ένα υπέροχο look που να μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις. Για το γραφείο, σέταρε μεταξύ τους τα άνετα και πρακτικά της ρούχα που είναι σε γήινες αποχρώσεις. Για μία έξοδο, μία βόλτα ή την εκδρομή στη φύση και ανάλογα με το πόσο casual ή fun θέλεις να είναι το look σου, ενσωμάτωσε σε αυτό κομμάτια με έντονα καρό μοτίβα, ρίγες ή landscape prints.

Tommy HilfigerTommy Hilfiger

> Διάβασε ακόμα: Οι ακτιβιστές καουμπόηδες του Compton

Tommy HilfigerTommy Hilfiger

 


Info: Η νέα συλλογή Tommy Hilfiger είναι διαθέσιμη στο tommy.com, στα ομώνυμα καταστήματα της μάρκας και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.