Η νέα capsule collection της Boss και του NBA

Η Boss ανακοίνωσε το λανσάρισμα της δεύτερης συλλογής που δημιουργεί σε συνεργασία με το NBA.

Η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 επικεντρώνεται στα εμβληματικά λογότυπα των ομάδων του NBA με την υπογραφή της BOSS. Τα νέα σχέδια εμφανίζονται σε 11 διαφορετικά είδη ρουχισμού, όπως hoodies, T-shirts, φούτερ, joggers, μπουφάν κ.α.

Τα λογότυπα των Boston Celtics και των Dallas Mavericks έρχονται να προστεθούν στην περσινή σειρά των Brooklyn Nets, Chicago Bulls, Golden State Warriors, Houston Rockets, Los Angeles Lakers, Miami Heat, New York Knicks και Toronto Raptors, μαζί με το επίσημο NBA Logoman.

Η νέα capsule collection της Boss και του NBA
ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΠΟΣ Χ ΝΒΑ 2

H νέα συλλογή είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα σε χώρες της Ευρώπης και της Νοτιοανατολικής Ασίας και του Ειρηνικού. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η κολεξιόν είναι διαθέσιμη σε χώρες εκτός της Βόρειας και Νότιας Αμερικής.

Στο πλαίσιο την καμπάνιας για τη νέα κολεξιόν, η BOSS παρουσίασε ότι πρωταγωνιστές της θα είναι ο τρεις φορές πρωταθλητής του NBA Klay Tompson και οι γνωστοί TikTokερς Cole Micek και Koby Lomax. Οι φωτογραφίες της καμπάνιας ανήκουν στον φωτογράφο Philip-Daniel Ducasse ενώ η δημιουργική διεύθυνση στη RanaVerse.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΠΟΣ Χ ΝΒΑ 1

Η καμπάνια παρουσιάζει τους τρεις πρωταγωνιστές να φορούν κομμάτια από την τελευταία συλλογή.

 


Info

Η νέα συλλογή BOSS & NBA Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 είναι πλέον διαθέσιμη στα καταστήματα BOSS σε Ευρώπη και SEAPAC, στο boss.com, σε επιλεγμένα καταστήματα NBA Stores και σε επιλεγμένους συνεργάτες χονδρικής.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος