Στο μαγεμένο δάσος της νέας καμπάνιας της Kalogirou

Το νέο fashion film της Kalogirou είναι μία ωδή στη μαγεία της φύσης.

Η ιστορική αλυσίδα Kalogirou εισέρχεται δυναμικά στη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021 παρουσιάζοντας τη νέα της καμπάνια The Magical Forest, μέσα από την οποία αποκαλύπτεται η μαγεία της φύσης. Το εντυπωσιακό fashion film και το φωτογραφικό υλικό δημιουργούν μία ωδή στην αξία της φύσης, αναδεικνύοντας για ακόμα μία φορά το πώς η κομψότητα και το σύγχρονο στυλ που αποπνέει η Kalogirou μπορούν να μας συνοδέψουν σε κάθε μας ταξίδι, όπου κι αν βρισκόμαστε.

Στο μαγεμένο δάσος

Το story εξελίσσεται σε ένα δάσος όπου μία παρέα φίλων περνούν την ημέρα τους ανάμεσα στα δέντρα και μία λίμνη, μαγεμένοι από την ομορφιά που βρίσκεται γύρω τους. Οι εικόνες από τα μοναδικά τοπία εναλλάσσονται καθ΄όλη τη διάρκεια του film, μέσα σε μία κινηματογραφική ατμόσφαιρα που αποπνέει κομψότητα, ιδιαίτερη αισθητική και εξαιρετικό στυλ, όπως ακριβώς τα υποδήματα και τα αξεσουάρ της Kalogirou για τη νέα σεζόν.

Στο μαγεμένο δάσος της νέας καμπάνιας της Kalogirou

KALOGIROU CAMPAIGN

Όνειρο ή πραγματικότητα;

Όσο η ιστορία εξελίσσεται, ο θεατής μεταφέρεται σ' ένα ονειρεμένο τοπίο, όπου οι πρωταγωνιστές γίνονται σταδιακά ένα με τη φύση, παίρνοντας ο καθένας μία διαφορετική μορφή της. Λίγα λεπτά πριν το film ολοκληρωθεί, οι πρωταγωνιστές ξυπνούν κάτω από ένα 'μαγεμένο' δέντρο με ευχές και προϊόντα της Kalogirou, αφήνοντας τον θεατή να αναρωτιέται εάν όλα όσα διαδραματίστηκαν ήταν όνειρο ή πραγματικότητα. Τα υποδήματα και τα αξεσουάρ της Kalogirou είναι παρόντα σε όλο το 'μαγευτικό ταξίδι' και δένουν αρμονικά με το τοπίο.

KALOGIROU CAMPAIGN

KALOGIROU CAMPAIGN

Ένα ταξίδι απαράμιλλου στυλ και κομψότητας

Το fashion film είναι γεμάτο εικόνες και χρώματα από το περιβάλλον, υπογραμμίζοντας το μεγαλείο του και ταυτόχρονα τον σημαντικό ρόλο που παίζει στη ζωή του ανθρώπου, ενώ συνδέει με μοναδικό τρόπο το διαχρονικό στοιχείο της φύσης με το μοντέρνο, δηλαδή τους νέους πρωταγωνιστές, όπως ακριβώς η Kalogirou, μέσα από τις συλλογές της, συνδέει τη διαχρονικότητα και τη διαρκή εξέλιξη, από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα.

KALOGIROU CAMPAIGN

KALOGIROU CAMPAIGN

> Διάβασε ακόμα: Relaunch για το ηλεκτρονικό κατάστημα της KALOGIROU

Μέσα από την καμπάνια για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, η Kalogirou υπογραμμίζει τη σημασία της φύσης, η οποία ουσιαστικά είναι προέκταση του εαυτού μας, όπως ακριβώς και τα υποδήματα του brand, που μας οδηγούν σε ένα απελευθερωτικό μαγικό ταξίδι απαράμιλλου στυλ και κομψότητας.


Info: Βρείτε τη νέα συλλογή στα Kalogirou Stores στην Αττική (Π. Ιωακείμ 4, Κολωνάκι | CityLink, Σταδίου 4, Αθήνα | Α. Mεταξά 18 & Γρ. Λαμπράκη 19, Γλυφάδα | Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι | Παναγίτσας 5, Κηφισιά |Ηρώων Πολυτεχνείου 56, Πειραιάς | Αρκαδίας 36, Περιστέρι), τη Θεσσαλονίκη (Μητροπόλεως 75), την Κύπρο (Μνασιάδου 13, Λευκωσία | Λ. Μακαρίου 236, Λεμεσός) και online στο www.kalogirou.com.

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.