Ναι, αυτό το hoodie της Uniqlo είναι τόσο καλό

Υπάρχουν λόγοι σοβαροί που αυτό το hoodie της Uniqlo θα το φορέσεις φέτος τον χειμώνα περισσότερο από κάθε άλλο ρούχο.

Αν δεν ήμουν κατά του τζόγου θα το πήγαινα στοίχημα το ότι κάθε άντρας που την ψάχνει τη φάση με το στυλ και τα ρούχα που φοράει, την ώρα και τη στιγμή που κάποτε ανακάλυψε τα Uniqlo τις θυμάται σε όλη του τη ζωή και μάλιστα με κάθε τους λεπτομέρεια. Κι αυτό γιατί τα ιαπωνικά καταστήματα δεν αποτελούν 'μία ακόμα αλυσίδα προσιτών ρούχων' αλλά έναν ναό της μόδας, με ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ εξαιρετικής ποιότητος, που το design τους είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον, όπως ακριβώς συμβαίνει με το hoodie της σειράς Uniqlo U που θα σου παρουσιάσουμε στη συνέχεια, σε όλο του το μεγαλείο.

Προσωπικά, έμαθα την ύπαρξη των Uniqlo από έναν παλιό μου συνάδελφο που είχε γυρίσει στο γραφείο από το Παρίσι φορώντας ένα T-shirt της σειράς του brand που είχε προκύψει από τη συνεργασία με τον οίκο JW Anderson, το οποίο στην μπροστινή του όψη απεικόνιζε το κεφάλι ενός ψαρά σε προφίλ και στην πίσω του ένα ψάρι. Παρήγγειλα το ίδιο από το e-shop τους και έπειτα έμεινα πιστός πελάτης. Ας δούμε, λοιπόν, την τελευταία μου ανακάλυψη.

Ναι, αυτό το hoodie της Uniqlo είναι τόσο καλόTimothy Mulcare

Το hoodie με την τέλεια εφαρμογή

Το συγκεκριμένο hoodie, που λέτε, έχει το υπέρτατο fit, με την εφαρμογή του να είναι ακριβώς ανάμεσα στα μοδάτα, άνετα, boxy ρούχα και σε εκείνα που μοιάζουν να έχουν προκύψει από ένα πατρόν με τις αναλογίες του δικού σου και μόνο σώματος. Σύμφωνα με το αμερικάνικο Esquire, αρκεί να το δοκιμάσεις και κατευθείαν σου χαρίζει την αίσθηση του κομψού άνετου ρούχου, καθώς δείχνει ντεκοντρακτέ χωρίς να κολυμπάς μέσα του

> Διάβασε ακόμα: Φόρα κι εσύ ένα έργο του Jeff Koons, μπορείς

HOODIE BY UNIQLOTimothy Mulcare

Μαλακό στην αφή αλλά ανθεκτικό στη σκληρή χρήση

Η μαύρη αλήθεια, πάντως, είναι ότι, γενικά, η μαγεία που μας ασκούν τα μαλακά πανιά, λόγω της ευχάριστης αίσθησης που αφήνουν πάνω στο δέρμα μας, δεν συνδυάζεται πάντα με την αντοχή στις απαιτήσεις της σύγχρονης καθημερινότητας, ενώ κατά κανόνα απαιτούν ειδική φροντίδα (π.χ. πλύσιμο στο χέρι). Κι όμως, το συγκεκριμένο hoodie είναι φτιαγμένο από ένα ύφασμα με τέλειο βάρος και σύνθεση -βαμβάκι με ολίγον τι από πολυεστέρα, έτσι, για το εφέ- που είναι την ίδια στιγμή μαλακό και ανθεκτικό.

HOODIE BY UNIQLOTimothy Mulcare

 

> Διάβασε ακόμα: Θησαυροί για την ντουλάπα σου από μία αλυσίδα-έκπληξη

Τιμούλα;

Αν πείστηκες να το αγοράσεις, να σε πληροφορήσουμε ότι είναι διαθέσιμο με ένα κλικ εδώ -δηλαδή στο αμερικάνικο site των Uniqlo- και κοστίζει 49,90 δολάρια. Τέλος, είμαστε πεπεισμένοι ότι ένα αντίστοιχο οποιουδήποτε άλλου brand θα κόστιζε πολύ περισσότερο. Με γεια σου, με χαρά σου.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.