Η Oysho λανσάρει την πρώτη αντρική αθλητική συλλογή της

Στο πλαίσιο του Oysho Train Together.

Μαζί με το αθλητικό πρόγραμμα μαθημάτων και ομαδικών προπονήσεων, η Oysho παρουσιάζει την πρώτη της σπορ κολεξιόν για τον άντρα: μια κολεξιόν-κάψουλα που έρχεται να συνοδεύσει τη γυναικεία συλλογή στο πνεύμα του Oysho Train Together.

Η νέα ανδρική γραμμή παρουσιάζει τις τελευταίες τεχνικές προδιαγραφές και χαρακτηρίζεται από την καινοτομία, την ποιότητα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των υφασμάτων από τα οποία είναι κατασκευασμένα τα ρούχα της.

Τα παντελόνια έρχονται σε διαφορετικά πατρόν με ύφασμα υψηλής αντοχής, είναι αναπνεύσιμα και στεγνώνουν γρήγορα. Η Oysho παρουσιάζει δύο εκδοχές των fitness shorts σε διαφορετικά μήκη με θερμοκολλημένο ποδόγυρο, με ή χωρίς εσωτερικό κολάν.

Η Oysho λανσάρει την πρώτη αντρική αθλητική συλλογή της

Επιπλέον, η κολεξιόν διαθέτει ποδηλατικά κολάν, δύο εξωτερικά κολάν με ρυθμιζόμενο θερμοκολλημένο ποδόγυρο με φερμουάρ για καλύτερο κράτημα και ένα παντελόνι jogger με ανακλαστικές λωρίδες για μεγαλύτερη ορατότητα στην προπόνηση.

OYSHO ΑΝΤΡΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ 4

Στην πρόταση αυτή θα βρείτε επίσης δύο αναπνεύσιμα μπλουζάκια seamless, χωρίς ραφές, που στεγνώνουν γρήγορα και ένα αντιανεμικό waterblock με θερμοκολλημένες ραφές, κρυφές τσέπες στο πλάι και μία τσέπη μπροστά που κλείνει με φερμουάρ. Η κολεξιόν διαθέτει επίσης μια γραμμή free time με φούτερ και παντελόνια.

OYSHO ΑΝΤΡΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ 2

Το μεγαλύτερο μέρος των ρούχων Oysho Train Together για τον άνδρα είναι JOIN LIFE και παράγεται με τεχνολογίες και πρώτες ύλες που βοηθούν στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων για το περιβάλλον.

Την κολεξιόν συμπληρώνει το Battery – Powered Jacket για τον άντρα (καθώς και τη γυναίκα), η πιο δυνατή πρόταση του Oysho Train Together. Είναι ένα μπουφάν με μπαταρία που, όταν ενεργοποιηθεί, θερμαίνει διάφορα σημεία στο εσωτερικό και διατηρεί τη θερμότητα.

Το Battery – Powered Jacket διαθέτει έως και τρία επίπεδα θερμότητας, θερμική μόνωση και αδιάβροχο εξωτερικό. Η μπαταρία επιτρέπει επίσης στο κινητό τηλέφωνο και άλλες συσκευές να φορτίζονται ασύρματα ή μέσω του δικού της καλωδίου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομος εξωτερικός φορτιστής.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.