Πώς θα κάνεις πιο περιπετειώδες το στυλ σου αυτές τις γιορτές

Η Nautica φροντίζει για όλα τα απαραίτητα κομμάτια της εποχής - και όχι μόνο αυτής.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 02 Δεκεμβρίου 2021

Η λίστα με τα 'essentials' κομμάτια της εποχής μπορεί να είναι μακρά, πολυσυλλεκτική και σίγουρα πάντοτε updated και ενδιαφέρουσα. Τα ρούχα της πρέπει να απαρτίζουν την γκαρνταρόμπα κάθε σύγχρονου άντρα, δίνοντας ξεκάθαρα το στίγμα του προσωπικού στυλ και συμπεριλαμβάνοντας μεταξύ άλλων επιλογές που θα μπορούσαν εύκολα να χαρακτηριστούν κλασικές, υπακούοντας παράλληλα στις προσταγές, τις ανάγκες και τις τάσεις της εν λόγω περιόδου. 

Το στυλ του σήμερα

Τους θεμέλιους λίθους της μπορούν -και πρέπει- να απαρτίζουν μαλακά πλεκτά, cozy φλις μπλούζες και ζεστά πανωφόρια από άνετα υφάσματα και φωτεινά, έντονα χρώματα, που ανεβάζουν αισθητά τον στιλιστικό πήχη και καταλήγουν στον απώτερο σκοπό μιας κομψής, αρρενωπής και προσεγμένης εμφάνισης.

Πώς θα κάνεις πιο περιπετειώδες το στυλ σου αυτές τις γιορτές
NAUTICA 4

Όλα τα παραπάνω υπηρετεί η νέα συλλογή της Nautica, Holiday, με το brand να επεκτείνει τη δημοφιλή σειρά προϊόντων Navtech. Η τελευταία περιλαμβάνει προτάσεις που πέρα από το απαράμιλλο και ξεχωριστό ύφος τους, φροντίζουν να είναι και άκρως λειτουργικά.

Τόσο λειτουργικά ώστε να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις: Διαθέτουν ιδιότητες που απωθούν την υγρασία και έντονη ελαστικότητα, προορισμένα για κάθε είδους καθημερινές 'περιπέτειες'. 

NAUTICA 5

Μόδα που νοιάζεται

Επιπροσθέτως, η Nautica δεν σταματά στιγμή να στηρίζει όλα εκείνα τα πρόσωπα και τους οργανισμούς που θέλουν να αφήσουν το δικό τους θετικό αποτύπωμα στον κόσμο μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nautica (@nautica)

Στο πλαίσιο αυτό, η Nautica’s Wavemakers συνεχίζεται, με το αγαπημένο brand να συνεργάζεται με την σκηνοθέτη και Senior Advisor της Oceana, Αλεξάνδρα Κουστώ.

NAUTICA 2

Η εξερευνήτρια του National Geographic εργάζεται ανελλιπώς για την προστασία των ωκεανών, των κατοίκων και των κοινοτήτων που βασίζονται στις υδάτινες πηγές.

Και αυτή είναι αδιαμφισβήτητα μία ακόμη απόδειξη για το έμπρακτο ενδιαφέρον της Nautica προς μία μόδα που είναι eco-friendly και άκρως βιώσιμη. 

NAUTICA 3

Έχοντας γνώση όλων των παραπάνω, μπορείς να βρεις μπόλικες προτάσεις Χριστουγεννιάτικων δώρων για τους αγαπημένους σου, με κομμάτια ιδανικά για άντρες, γυναίκες και παιδιά. 

 

 


Info

Βρες τις συλλογές στο NAUTICA ΓΛΥΦΑΔΑ, Α.ΜΕΤΑΞΑ 22, ΤΗΛ 2108944493

NAUTICA ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ MEDITERRANEAN COSMOS, ΤΗΛ 2310474479 και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Μπορείς να δεις τη συλλογή στο notosapparel.wixsite.com/nautica-gr.

Ακολούθησε τη Nautica στο Instagram, το Facebook και το Twitter.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.