Στιλάτη προστασία από το κρύο με αυτά τα γάντια

Πλεκτά, δερμάτινα ή 'για τα χιόνια': Τα ζευγάρια που θα κρατήσουν τα χέρια σου ζεστά.

Τα γάντια είναι ένα παραγνωρισμένο μεγάλο κεφάλαιο του αντρικού στυλ και της ενδυμασίας μας γενικότερα. Ίσως, στα καθ' ημάς, αυτό να οφείλεται στο ότι δεν κάνει πολλές μέρες τον χρόνο κρύο. Οπότε, η προχειρότητα με την οποία τα επιλέγουμε μάλλον οφείλεται στο ότι δεν τα φοράμε συχνά. Κι όμως. Ακριβώς γι' αυτό αποτελούν ένα αξεσουάρ στο οποίο 'μας παίρνει' να επενδύσουμε. Μιας και ένα ζευγάρι μπορεί να μας συντροφεύει για πολλά χρόνια -πόσο να το φθείρεις αν το φοράς maximum πέντε φορές κάθε χειμώνα;- αξίζει να είναι 'άξιο να φορεθεί'. Από τις τρεις μεγάλες κατηγορίες στις οποίες χωρίζονται τα αντρικά γάντια -πλεκτά, δερμάτινα και 'πιο ενισχυμένα'- σου προτείνουμε την επιλογή που ξεχωρίσαμε. 

Πλεκτά, χρωματιστά, από κασμίρι (Uniqlo x JW Anderson)

Στιλάτη προστασία από το κρύο με αυτά τα γάντιαUniqlo

Καταρχήν, να αναφέρουμε ότι τα συγκεκριμένα γάντια δεν είναι μόνο ζεστά αλλά και απαλά σαν χάδι στην επαφή με το δέρμα, καθώς είναι κασμιρένια.

Ο χρωματικός τους συνδυασμός, δε, είναι το κάτι άλλο. Ήπιος και ικανός να κάνει στιλιστική δήλωση, χάρη στην κίτρινη μανσέτα τους η οποία φέρει κεντημένο το logo του JW Anderson. Κοστίζουν 49,90 Ευρώ και μπορείς να τα αγοράσεις από το επίσημο e-shop των Uniqlo με ένα κλικ εδώ.

Μαύρα, δερμάτινα, μίνιμαλ (AMI Paris)

LEATHER GLOVESAmi Paris

Δερμάτινα, από δέρμα κατσίκας για την ακρίβεια, με εμφανή ξώραφα από τα οποία μπορούμε να συμπεράνουμε τη μαστοριά στην κατασκευή τους. Αυτά τα γάντια με την υπογραφή του γαλλικού brand AMI Paris γλιστράνε με ευκολία στα χέρια σου και χαρίζουν σε κάθε σου look αέρα ροκ σταρ.

> Διάβασε ακόμα: Fair Isle Sweater: Η παράξενη ιστορία πίσω από το πουλόβερ που θέλεις να φοράς κάθε χειμώνα

Η αρχική τους τιμή είναι 240 Ευρώ και αυτή την περίοδο, μετά το -50% της έκπτωσης, μπορείς να τα αγοράσεις προς 120 Ευρώ με ένα κλικ εδώ.

Ενισχυμένα, για τα χιόνια (Colmar)

SKI GLOVESColmar

Κλασικά, ζεστά και άνετα γάντια του σκι που κρύβουν μέσα τους το DNA του εικονικού brand Colmar. Το εξωτερικό τους είναι φτιαγμένο από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα, ενώ παραμένουν ελαστικά και με εξαιρετική διαπνοή παρά το ότι είναι αδιάβροχα.

> Διάβασε ακόμα: Πώς ένα απλό beanie θα σου δώσει στυλ φέτος τον χειμώνα

Η αρχική τους τιμή είναι 85 Ευρώ και μετά το -20% της έκπτωσης βγαίνουν στα 68 Ευρώ. Μπορείς να τα αγοράσεις από το επίσημο site της Colmar με ένα κλικ εδώ.

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.