Τα Adidas του David Beckham φοριούνται πάντα και παντού

Στα βήματα του απόλυτου style icon, με τα λευκά Adidas Hamburg, που κοστίζουν 100 Ευρώ ακριβώς.

Κατά πώς λένε οι πολλοί, οι διχοτομιστές, υπάρχουν δύο κατηγορίες ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ. Στη μία, ανήκουν αυτά που 'λειτουργούν πάντα', τα διαχρονικά. Στην άλλη, τα μοδάτα, που τα φοράς μία -ή μισή- σεζόν και νιώθεις 'πρώτος', μετά γίνονται σούπα ή τα βαριέσαι και δεν θέλεις να τα ξαναδείς. Τα Adidas Hamburg, σε λευκό χρώμα, που μας μόστραρε ο David Beckham σε ένα πρόσφατο post του στο Instagram, θα τα καταχωρίσουμε, για λόγους συμπάθειας, στην πρώτη κατηγορία.

Κι αυτό γιατί μας φάνηκαν τόσο τέλεια που θα μπορούσαμε να τα φοράμε όλη μέρα, μέσα κι έξω από το σπίτι, ακόμα και στον ύπνο μας.

Μινιμαλισμός, στυλ και διαχρονικότητα

Ο Becks ανάρτησε το συγκεκριμένο post την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, σαν για να δώσει στους followers του κάποια clue για το πώς θα πρέπει να κυκλοφορούν τη νέα χρονιά, με ένα υπόδημα το οποίο μπορεί να ταιριάξει με πολλά, πάρα πολλά, looks, όπως όλα τα μινιμαλιστικά, στιλάτα και διαχρονικά sneakers. 

> Διάβασε ακόμα: Γιατί οι Beckhams ντύνονταν ασορτί στα 90s;

Παρότι τα Adidas Hamburg δεν είναι τόσο διάσημα όσο τα Stan Smith ή τα Superstar, τα Samba ή τα Gazelle, έχουν τη δυναμική, χάρη στην καθαρή γραμμή και το σχεδιαστικό twist στην ιδιαίτερη σόλα τους, να ορίσουν το στυλ του 2022.

Τα Adidas του David Beckham φοριούνται πάντα και παντούAdidas

Με αγάπη από το 1982

Κυκλοφόρησαν πρώτη φορά το 1982 και μάλιστα τότε είχαν λανσαριστεί ως υποδήματα προπόνησης. Πλέον, προορίζονται για βόλτες στην πόλη και άνετο περπάτημα.

> Διάβασε ακόμα: Για τον David Beckham, αρκεί ένα τζην και τα γυαλιά του

Από όλες τις χρωματοϋλικές βερσιόν τους, τα ολόλευκα δερμάτινα κερδίζουν τον τίτλο των πιο κομψών sneakers της σειράς. Η τιμή τους, στο επίσημο site της Adidas, είναι 100 Ευρώ. Ακριβώς. 

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.