Για τον David Beckham, αρκεί ένα τζην και τα γυαλιά του

To μάθημα και τα lifehacks για το πώς μπορείς να είσαι cool χωρίς να φοράς την μπλούζα σου.

Ο David Beckham πόσταρε στο Instagram μία φωτογραφία του χωρίς μπλούζα, δείχνοντάς μας την απόλυτη καλοκαιρινή πόζα. Μπορείς να την αναπαράγεις κι εσύ με δύο μόνο πράγματα. Με τα γυαλιά ηλίου σου κι ένα τζην παντελόνι. Βέβαια, θα πρέπει να έχεις και στυλ για να τα καταφέρεις όπως εκείνος, αλλά εμείς σου αποκαλύπτουμε τα μυστικά για να πετύχεις μία καλή λήψη όποιος κι αν είσαι, όπως κι αν είσαι.

Αν έχεις στυλ διάβαινε και ριζικό προχώρα

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, ως γνωστόν, διαθέτει περίσσιο στυλ. Τέτοιο που να του επιτρέπει να ντύνεται σωστά για κάθε περίπτωση χωρίς να το προσπαθεί ιδιαίτερα. Κοινώς, τα φοράει τα ρούχα του όποια κι αν είναι αυτά -ένα tuxedo, ένα σετάκι για εκδρομή στο βουνό ή ένα απλό T-shirt- χωρίς να τον φοράνε. Και κάθε φορά που πέφτει το μάτι μας πάνω του συνεχίζει να μας εκπλήσσει με το πώς εμφανίζεται δημοσίως, δίνοντάς μας μόνο καλά παραδείγματα προς μίμηση.

Μόνο τα απαραίτητα

Στο τελευταίο του look, λοιπόν, μας παρέδωσε το μάθημα του "πώς να είμαστε cool μόνο με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένα τζην παντελόνι και κανένα πουκάμισο". Ευκολάκι. Ανοιχτόχρωμο τζην έχεις στην ντουλάπα σου; Έχεις. Αν δεν έχεις να πάρεις, είναι από τα ρούχα που χρειάζονται. Γυαλιά ηλίου; Κι από αυτά, δεν το συζητάμε. Οπότε, δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.

> Διάβασε ακόμα: O David Beckham δίδαξε -και πάλι- στυλ

Η σημασία των αξεσουάρ

Γενικά, πάντως, ο Beckham είναι των απλών συνδυασμών τους οποίους τους αναβαθμίζει με τα σωστά αξεσουάρ. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, βλέπουμε ότι προτίμησε μία ασημένια αλυσίδα, από αυτές που είναι πολύ της μοδός εφέτος. Όσον αφορά τα γυαλιά του, σε aviator στυλ; Μάλλον είναι από το νέο του brand, το DB Eyewear.

> Διάβασε ακόμα: Ακόμα και στα γυαλιά, καν' το όπως ο Beckham

Το δύο lifehacks της σωστής ξέμπλουζης πόζας

Βέβαια, δεν είναι πολλοί οι άντρες που μπορούν να ανεβάσουν μία ξέμπλουζη φωτογραφία τους στο Instagram και να δείχνουν τόσο cool. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να τον μιμηθείς, όποιος κι αν είσαι, όπως κι αν είσαι. Tο πρώτο μυστικό για να δείχνεις cool είναι να μην κοιτάς την κάμερα, π.χ. να είσαι λες και σε έβγαλε φωτογραφία η κοπέλα σου χωρίς να το καταλάβεις. Το δεύτερο, να 'καμπουριάζεις' λίγο προς τα μπροστά για να δείχνουν οι κοιλιακοί σου πιο γραμμωμένοι. Κλικ!

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.