Χρειάζεσαι ένα καλό μπουφάν για τον χειμώνα

Τα σπουδαία μπουφάν που σε κρατούν ζεστό, στεγνό και άνετο.

Ο χειμώνας δεν έρχεται, είναι ήδη εδώ. Τον νιώθουμε στο μεδούλι μας με την παγωνιά, την κρύα υγρασία και τις προβλέψεις για χιόνια στα βορινά. Τι φοράμε, λοιπόν, όταν έξω κάνει πολύ κρύο; Μπουφάν. Όχι, όμως, το πρώτο τυχαίο, το οποιοδήποτε, αλλά ένα 'ενισχυμένο' αντρικό μπουφάν, κατάλληλο για σκληρή χρήση, με μόνωση και κατά προτίμηση ωραίο στην όψη.

Εκτός από αυτά της κορυφαίας στο είδος της εταιρείας Canada Goose, στις επιλογές που ακολουθούν θα βρεις σπουδαία μπουφάν με την υπογραφή brands όπως του Off-White και του Stone Island, αλλά και της Αγγλοϊρανής σχεδιάστριας Paria Farzaneh.

Το 'στρατιωτικό' παρκά της Relwen

Χρειάζεσαι ένα καλό μπουφάν για τον χειμώναRelwen

Είναι εξαιρετικό σχεδιαστικά, έχει στυλ, έχει κουκούλα, η εξωτερική του όψη είναι υδρόφοβη και η εσωτερική, καπιτονέ του επένδυση αποσπώμενη. 

Το καπιτονέ μακρύ μπουφάν της Stone Island

WINTER COATStone Island

Η Stone Island έχει χτίσει το cult following των φανατικών καταναλωτών της, τουλάχιστον εν μέρει, πάνω στη μαεστρία με την οποία χειρίζεται τις πρώτες ύλες από τις οποίες φτιάχνονται τα ρούχα της.

> Διάβασε ακόμα: Τα κομμάτια που θα προστατέψουν το στυλ σου στη βροχή

Στο συγκεκριμένο μακρύ καπιτονέ μπουφάν, με το γέμισμα από πούπουλα, το ανθεκτικό νάιλον της εξωτερικής του όψης έχει γίνει αντικείμενο επεξεργασίας για να μοιάζει ήδη φορεμένο, ενώ η εικονική υφασμάτινη ετικέτα με την πυξίδα του logo βρίσκεται στο αριστερό του μανίκι.

Αυτό με το ελικοειδές φερμουάρ της Off-White

WINTER COATOff-White

Ο Vigil Abloh της Off-White είχε φτιάξει όνομα παίρνοντας κομμάτια από την καθημερινή αντρική ενδυμασία και ανανεώνοντάς τα, σχεδιαστικά, με τρόπο ευφυές. Απόδειξη; Αυτό το puffer με την κλασική γραμμή, στο οποίο το ελικοειδές φερμουάρ κάνει την ανατροπή. 

Το κλασικό-υπερτέλειο της Canada Goose

WINTER COATCanada Goose

Πριν τα μπουφάν της Canada Goose γίνουν μόδα και τα φορέσουν όλοι οι celebrities στις χειμωνιάτικες βόλτες τους στην πόλη, αποτελούσαν τμήμα του εξοπλισμού των εξερευνητών της Αρκτικής και γενικά όσων δούλευαν υπό συνθήκες ψύχους. Λογικό, αν λάβει κανείς υπόψη του ότι τα γεμισμένα με πούπουλα χήνας μπουφάν της εταιρείας είναι τόσο ανθεκτικά όσο και μονωτικά.

> Διάβασε ακόμα: Το παρκά είναι το πανωφόρι του χειμώνα

Το παρκά με την κωδική ονομασία Citadel είναι 'ελαφρύ' για τις κυριολεκτικά πολικές θερμοκρασίες αλλά αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να μείνεις ζεστός όλο τον χειμώνα.

Το αβανγκάρντ σχεδιασμού της Paria Farzaneh

WINTER COATParia Farzaneh

Η ανερχόμενη Αγγλοϊρανή σχεδιάστρια φέρνει την αγάπη και το πάθος της για τα prints πάνω στα ρέλια ενός ζεστού, μουσταρδί μπουφάν με κίτρινο φερμουάρ.

 

Από: Esquire US

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα