Έξοχα πουλόβερ σε Zara, Η&Μ και Massimo Dutti

Τα πιο ωραία πουλόβερ που μπορείς να 'χτυπήσεις' πριν τελειώσουν οι εκπτώσεις.

Οι εκπτώσεις στα Zara, τα H&M και τα Massimo Dutti, που αποτελούν τρεις από τις πιο προσιτές αλυσίδες με ποιοτικά και καλόγουστα αντρικά ρούχα, συνεχίζονται κανονικά, ενώ έξω ο χειμώνας βαράει και δέρνει. Τι να πάρεις, λοιπόν, για να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο; Πουλόβερ, τα οποία μπορείς να τα φορέσεις τώρα και να τα χαρείς, αλλά και αργότερα μέσα στον χρόνο, καθώς δεν είναι όλα τους τόσο βαριά. Ξεχωρίσαμε τις καλύτερες επιλογές και σου τις παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως.

Το μπλε, με τη στρωτή πλέξη

Έξοχα πουλόβερ σε Zara, Η&Μ και Massimo DuttiZara

Έχει στρογγυλή λαιμόκοψη, είναι βαμβακερό (οπότε θα το φορέσεις και όσο δεν κάνει πολύ κρύο), ενώ τα μανίκια και ο γύρος του τελειώνουν σε ριμπ. Η αρχική τιμή του στο e-shop των Zara είναι 35,95 Ευρώ και μετά την έκπτωση βγαίνει στα 19,99 Ευρώ.

Το πολυτελές λευκό, με τις πλεξίδες

PULLOVERMassimo Dutti

Οι πλεξίδες δίνουν ρουστίκ στυλ που όμως ταιριάζει τόσο στο γραφείο όσο και στις βόλτες στην πόλη, το mix μαλλιού με κασμίρι σε κρατάει ζεστό και το mock neck προσδίδει σοφιστικέ αέρα.

> Διάβασε ακόμα: 5 κομμάτια των Zara γι' αυτές τις εκπτώσεις

Η αρχική του τιμή στο e-shop των Massimo Dutti είναι 69,95 Ευρώ και μετά την έκπτωση μπορεί να γίνει δικό σου προς 55,95 Ευρώ.

Το ελαφρύ, στην πιο ωραία απόχρωση του σιέλ

PULLOVERH&M

Καταρχήν να πούμε ότι είναι από 100% βαμβάκι, σε relaxed fit, με τις ραφές στους ώμους του να είναι 'πεσμένες', κάτι που, πέραν του ότι σου δίνει τύπο, το κάνει άνετο. Δεν έχει έκπτωση, παρόλα αυτά η τιμή του στο e-shop των H&M είναι εξαιρετικά καλή: 24,99 Ευρώ.

Αν έχεις τίποτα προηγούμενα με το σιέλ, βγαίνει και σε λευκό:

PULLOVERH&M

Το μάλλινο, σε ματζέντα ροζ

PULLOVERZara

Αν δεν ήταν σε αυτή τη σπάνια -για αντρικό ρούχο- απόχρωση του ροζ, θα ήταν το πιο συμβατικό πουλόβερ που θα μπορούσες να έχεις στην ντουλάπα σου. Παρότι δεν είναι πολύ βαρύ παραμένει αρκετά ζεστό, καθώς στη σύνθεσή του περιλαμβάνει 70% μαλλί και 30% πολυαμίδιο.

> Διάβασε ακόμα: Η παράξενη ιστορία του πιο θρυλικού πουλόβερ

Η αρχική του τιμή στο e-shop των Zara είναι 29,95 Ευρώ και μετά την έκπτωση βγαίνει στα 19,99 Ευρώ. Αν το βρεις στο μέγεθός σου να το πάρεις, εγώ το αγόρασα πριν από τις εκπτώσεις κι έκανε σουξέ στο γραφείο. 

Το γκρι βιγκουρέ με τις τρεις πλεξίδες

PULLOVERMassimo Dutti

Οι πλεξίδες δίνουν υφή και κάνουν αυτό το γκρι πουλόβερ ενδιαφέρον, ενώ το νήμα βιγκουρέ από το οποίο είναι πλεγμένο, που μοιάζει με το μελανζέ αλλά δεν είναι το ίδιο, του χαρίζει γαλλικό αέρα. Είναι ενδιάμεσο όσον αφορά το πόσο ζεστό είναι (μείγμα από συμβατικό μαλλί, μαλλί γιακ και βαμβάκι), ενώ η αρχική του τιμή στο e-shop των Massimo Dutti είναι 59,95 Ευρώ και μετά την έκπτωση βγαίνει στα 45.95 Ευρώ.

*Οι τιμές αντλήθηκαν από τα e-shops των εταιρειών, στις 19.1.2022.

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.