Τι είναι classic; Ίσως απλά ένα παπούτσι

Hogan Traditional, το πολυτελές sneaker τότε και τώρα.

Τι είναι classic; Μια καλή απάντηση μπορεί να βρίσκεται στην πρόταση 'κάτι που δεν έχει σταματήσει να λέει αυτό που έπρεπε να ειπωθεί'. Θα μπορούσε να είναι ένα βιβλίο, θα μπορούσε να είναι μια ταινία, ένα έργο τέχνης ή – γιατί όχι; – θα μπορούσε να είναι απλά ένα παπούτσι. Αυτό το παπούτσι είναι το Hogan Traditional.

Τι είναι classic; Ίσως απλά ένα παπούτσιHogan

Το πρώτο πολυτελές sneaker

Tο 1986 ο οίκος Hogan έκανε τα πρώτα του βήματα προς ένα μέλλον που τότε φαινόταν αδύνατο, αλλά είναι απολύτως φυσικό σήμερα: Ποτέ ξανά δεν είχε δημιουργηθεί ένα πολυτελές sneaker. Καταρρίπτοντας ένα στερεότυπο, η Hogan έθεσε νέους κανόνες και δημιούργησε μια εντελώς νέα κατηγορία.

HOGAN CAMPAIGNHogan

Η Hogan το έκανε τότε και το κάνει τώρα αντλώντας έμπνευση από το παρελθόν, από την παράδοση, αλλά με προνοητικότητα. Όπως πάντα, το μέλλον της Hogan βρίσκεται στις ρίζες του οίκου, στη συνεχή αναζήτηση ισορροπίας μεταξύ παράδοσης, καινοτομίας και νεωτερικότητας.

HOGAN CAMPAIGNHogan

Το Traditional, με έμπνευση από το κρίκετ

Το Traditional ήταν το τέλειο παράδειγμα αυτής της προσπάθειας: Με τον λευκό καμβά του υπογραμμισμένο από μια μελί σόλα, genderless, εμπνευσμένο από τον κόσμο του κρίκετ και την ασυνήθιστη κομψότητά του, προορισμένο να γίνει ένα διαχρονικό σύμβολο.

HOGAN CAMPAIGNHogan

Το project Hogan 3-R

Ένα νέο κλασικό που σήμερα, 35 χρόνια μετά, η Hogan γιορτάζει με μια επανέκδοση με πυρήνα τη βιωσιμότητα- ως μέρος του έργου Hogan-3R, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά φέτος τον Φεβρουάριο.

Η Hogan πραγματοποιεί αυτή τη γιορτή μέσω ενός βίντεο κλιπ με τίτλο (ΟΧΙ) ένα παραδοσιακό γράμμα αγάπης που δεν απευθύνεται σε κανέναν άλλο εκτός από τον πλανήτη Γη.

> Διάβασε ακόμα: Ένα δυνατό περιβαλλοντικό κολάζ για τη Hogan

Το project Hogan-3R γεννήθηκε από αγάπη για τον πλανήτη μας και όποιον ζει σε αυτόν, ένα έργο που βάζει το περιβάλλον στο επίκεντρό του, που συντίθεται τέλεια από τα 3 "R" που το καθορίζουν: Recycle, reuse, reduce (ανακύκλωση, επαναχρησιμοποίηση, μείωση). Μπορούν εύκολα να προστεθούν άλλες λέξεις-κλειδιά όπως rethink, respect, revolutionize (επανεξέταση, σεβασμός, επανάσταση).

HOGAN CAMPAIGNHogan

Το Hogan-3R ενσωματώνει τις αξίες στις οποίες πιστεύει η Hogan: Υπεύθυνη καινοτομία, συνειδητή χρήση των πόρων, μείωση της σπατάλης. Ως αποτέλεσμα, η Hogan εισάγει μια συλλογή μοναδικών αντικειμένων, εξαιρετικής ποιότητας, πολύτιμα και διαχρονικά όπως τα παραδοσιακά, που γεννήθηκαν από την καινοτομία αλλά, όπως πάντα, με την εικόνα της κληρονομιάς της Hogan.

Μόνο αγγίζοντας το παρελθόν δημιουργείται το μέλλον. Μόνο έτσι θα προσεγγίσουμε νέες γενιές και θα συνεχίσουμε να γράφουμε νέα κεφάλαια στην ιστορία μας.


Info: Οι συλλογές Hogan διατίθεται στην ομώνυμη boutique Hogan (Αναγνωστοπούλου 4, Κολωνάκι, τηλ. 2111088137) όπως επίσης και στα καταστήματα KALOGIROU.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.