Μία ωδή της H&M στους άντρες με αυθεντικό στυλ

Με οδηγό την αειφορία, η νέα συλλογή Edition by της H&M γιορτάζει τη δύναμη της προσωπικής έκφρασης.

Η H&M παρουσιάζει τη νέα συλλογή Edition by, μία ωδή στους τολμηρούς άντρες με αυθεντικό στυλ. Τηρώντας τη δέσμευσή της για πρωτοποριακό σχεδιασμό και υλικά — η νέα έκδοση περιλαμβάνει καθημερινά κομμάτια κατασκευασμένα από οργανικά και ανακυκλωμένα υλικά, καθώς και πρωτοποριακές φυτικές βαφές.

Μία ωδή της H&M στους άντρες με αυθεντικό στυλH&M

Η αειφορία ως πηγή δημιουργικής καινοτομίας

'Το σημείο εκκίνησης για κάθε συλλογή Edition είναι να καινοτομούμε στο πλαίσιο του έργου μας για την αειφορία. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της σεζόν ήταν να συμπεριληφθούν φυτικές τεχνικές βαφής. Κλασικά ανδρικά κομμάτια και υπέροχα λειτουργικά σχέδια για καθημερινές εμφανίσεις δημιουργούν ένα μοντέρνο look για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι', δήλωσε με αφορμή το λανσάρισμα της συλλογής ο Ross Lydon, επικεφαλής σχεδιασμού ανδρικών ενδυμάτων στην H&M.

EDITION BY H&MH&M

Η συλλογή συνδυάζει στοιχεία workwear, gorpcore και streetwear, εστιάζοντας σε χρηστικά σχέδια που ξεχωρίζουν τόσο λόγω της αισθητικής τους όσο και της λειτουργικότητας.

> Διάβασε ακόμα: Όλα τα mega brands στηρίζουν την LGBTQI+ κοινότητα

Η χρωματική παλέτα χαρακτηρίζεται από τη χρήση καινοτόμων φυτικών βαφών. Μια πρωτοποριακή τεχνική κατά την οποία τα υφάσματα επεξεργάζονται με φυτικά εκχυλίσματα, φυσικό άργιλο, φυσική ρητίνη και φυσικά ένζυμα για να δημιουργήσουν όμορφα οργανικά χρώματα χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών.

> Διάβασε ακόμα: Στα H&M για το απόλυτο δερμάτινο perfecto

Σε αρμονία με τη συνεχή δέσμευση της H&M για ένα πιο κυκλικό μέλλον, η πλειονότητα της συλλογής περιλαμβάνει κομμάτια που είναι φτιαγμένα από ένα μόνο υλικό ώστε να μπορούν εύκολα να ανακυκλωθούν σε νέα ρούχα όταν κλείσει ο κύκλος ζωής τους.

EDITION BY H&MH&M

Star items: Το υδατοαπωθητικό μπουφάν, το τζην ύφασμα και τα μπλουζάκια

Ένα κομμάτι που ξεχωρίζει στη συλλογή είναι το υδατοαπωθητικό μπουφάν, κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο νάιλον, σε έντονο πορτοκαλί χρώμα με μεγάλες τσέπες που είναι κατάλληλο για εμφανίσεις στην πόλη και την εξοχή.

EDITION BY H&MH&M

Παρόν σε μπουφάν, παντελόνι και ολόσωμη φόρμα, το τζην ύφασμα σε αυτή τη συλλογή επαναπροσδιορίζει το μέλλον χρησιμοποιώντας ένα πιο αειφόρο μείγμα βιολογικού και ανακυκλωμένου βαμβακιού.

Με τις υπερμεγέθεις εφαρμογές τους, τις απαλές αποχρώσεις και τα φυσικά επιμεταλλωμένα ασημένια κουμπιά — αυτά τα παραδοσιακά workwear ρούχα είναι ό,τι πιο σύγχρονο.

EDITION BY H&MH&M

Τα μπλουζάκια ολοκληρώνουν την εμφάνιση με την αβίαστα φαρδιά εφαρμογή τους, επίσης εξ ολοκλήρου από οργανικό και ανακυκλωμένο βαμβάκι και φυτικές βαφές.

EDITION BY H&MH&M


Info

Η συλλογή αποτελείται από 23 κομμάτια και 3 αξεσουάρ που θα είναι διαθέσιμα στο hm.com και σε επιλεγμένα καταστήματα από τις 10 Μαρτίου 2022.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.