Loungewear, εσώρουχα και κάλτσες για μία στιλάτη Άνοιξη

Οι νέες συλλογές της Intimissimi Uomo είναι γεμάτες φρέσκα, μοδάτα prints, ομάδες του NBA, τη νυχτερίδα του Batman και τη φιγούρα του Popeye.

Το licensing συνεχίζει να παίζει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα συλλογή Intimissimi Uomo για την άνοιξη του 2022, με πολλές συνεργασίες να τρέχουν γι’ αυτή τη σεζόν, σε ενδιαφέρουσες capsule collections.

Loungewear, εσώρουχα και κάλτσες για μία στιλάτη Άνοιξη

Batman, NBA και Popeye

H capsule collection Batman, με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson ως έναν μυστηριώδη υπερήρωα, θα κυκλοφορήσει αυτή τη σεζόν με limited edition εσώρουχα, κάλτσες και πιτζάμες με το logo της διάσημης νυχτερίδας των DC comics.

INTIMISSIMI UOMO CAMPAIGN

Η εξαιρετικά αναμενόμενη NBA collection με μία επιλογή από ομάδες του National Basketball Association περιλαμβάνει εσώρουχα, μαγιό και loungewear: T-shirts και φούτερ. Streetwear ρούχα που φέρουν τα πολύχρωμα logo των ομάδων του πιο iconic και cool πρωταθλήματος στον κόσμο του μπάσκετ. Μία νεανική και δυναμική συλλογή που απευθύνεται σε ένα ακόμα ευρύτερο κοινό.

INTIMISSIMI UOMO CAMPAIGN

Ο Popeye φέρνει το σήμα κατατεθέν του, το ναυτικό στυλ, σε μία πλήρη γκάμα από εσώρουχα, cropped πιτζάμες, t-shirts, matching κάλτσες και μαγιό. Με πρωταγωνιστή τον κεφάτο Popeye και τη σύντροφό του Olive Oyl, με πολλά retro-style prints, εμπνευσμένα από τις διάσημες αφίσες των κόμικς.

INTIMISSIMI UOMO CAMPAIGN

Τα νέα prints και τα trends της σεζόν

Τα printed εσώρουχα είναι πάντα on trend και παραμένουν το πιο ξεχωριστό στοιχείο του DNA του brand. Βoxers και σλιπ ανανεώνονται σε αρκετά νέα, φωτεινά και πολύχρωμα μοτίβα, παρουσιάζοντας fun σχέδια εμπνευσμένα από την άνοιξη.

INTIMISSIMI UOMO CAMPAIGN

Οι βαμβακερές και αθλητικές κάλτσες συνδέονται όλο και περισσότερο με τα εσώρουχα, με μια μεγάλη γκάμα ασορτί κομματιών, γι’ αυτή τη σεζόν σε ένα πιο essential look που βασίζεται σε prints με νέες τεχνικές για βελτιωμένη αισθητική και άνεση.

> Διάβασε ακόμα: Το boxer της Intimissimi Uomo είναι επιστήμη

Μετά από την τεράστια επιτυχία της προηγούμενης σεζόν, η washed cotton collection επιστρέφει με νέα χρωματική παλέτα. Το T-shirt είναι το πιο iconic κομμάτι, φτιαγμένο από special slub cotton που αναδεικνύει το εφέ.

Tαρτάν, σκωτσέζικο καρό και ρίγες είναι πάντα on trend, αποτυπωμένα σε παντελόνια και σε Intimissimi Uomo πιτζάμες.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.