Τα T-shirts της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας

Ανανέωσε τη συλλογή σου σε κοντομάνικα μπλουζάκια, για να δείχνεις πάντα καλοντυμένος.

Ένα μονόχρωμο T-shirt σε κάνει να δείχνεις πάντα καλοντυμένος. Για την ακρίβεια, είναι το τέλειο παράδειγμα του 'less is more' ή του 'less is better', καθώς όχι μόνο αποθεώνει την απλότητα αλλά, επιπλέον, μπορεί να κάνει όλους τους συνδυασμούς με τα άλλα σου ρούχα πιο εύκολους. Φέτος την άνοιξη, για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, επένδυσε σε νέες αποχρώσεις και νέα πατρόν. Στη συνέχεια, ακολουθούν τέσσερα σπουδαία αντρικά T-shirts που μπορείς να τα φοράς 24 ώρες το 24ωρο, όλα τους διαθέσιμα στο Amazon.

Το εφαρμοστό, στρετς T-shirt (Tommy Hilfiger)

Τα T-shirts της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπαςAmazon

Με στενό fit που αγκαλιάζει το σώμα, το λευκό T-shirt της εταιρείας Tommy Hilfiger αποτελεί ένα πασπαρτού κομμάτι που μπορείς να το συνδυάσεις με τα πάντα. Φτιαγμένο από στρετς βαμβάκι, το φοράς άνετα με ένα σακάκι ή με ένα τζην μπουφάν, με μια ελαφριά ζακέτα αλλά και κάτω από ένα πουλόβερ.

Το T-Shirt από μαλακό ζέρσεϊ πανί (Levi's)

MALE MODELAmazon

Το σπορτίφ look αποτελούσε από πάντα τη ραχοκοκαλιά της αισθητικής της Levi's που, από τα τζην μέχρι τα πλεκτά της, πάντα βρίσκει το σωστό πατρόν που δίνει μια πιο άνετη και κάποιες φορές ρετρό εικόνα. Το συγκεκριμένο T-shirt, με τη στενή γραμμή, φτιαγμένο από απαλό, βαμβακερό ζέρσεϊ, είναι την ίδια στιγμή απλό και απαραίτητο για την γκαρνταρόμπα σου.

> Διάβασε ακόμα: Το ιδανικό T-shirt για κάθε καλοκαίρι

Το T-shirt με το τσεπάκι (Carhartt)

MALE MODELAmazon

Ακόμα και τα πιο απλά κομμάτια της Carhartt έχουν εμφανείς τις αισθητικές αναφορές στη workwear παράδοση της εταιρείας. Στην περίπτωση αυτού του σκούρου πράσινου T-shirt, το απαλό fit με το τσεπάκι στο στήθος φέρνει στον νου τα 80s utility σχέδια, καθιστώντας το τέλεια επιλογή τόσο για το γραφείο όσο και για τη βόλτα σου.

> Διάβασε ακόμα: Λευκό T-shirt, ο στιλιστικός οδηγός του Esquire

Το basic μελανζέ T-shirt (Calvin Klein)

MALE MODELAmazon

Απλό μεν αλλά με μία λεπτομέρεια που, σύμφωνα με το ιταλικό Esquire, κάνει τη διαφορά. Το γκρι T-shirt της Calvin Klein, με τη στενή γραμμή και το τυπωμένο λευκό logo του brand στο στήθος, αποτελεί την επιτομή της μινιμαλιστικής αισθητικής των 90s.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.