Darren Barnet, ο πρώτος ambassador της Victoria's Secret

Ποιος είναι ο πρώτος άντρας που αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο-ορόσημο για το φημισμένο brand εσωρούχων (και όχι μόνο);

Γράφει: Esquire Editors 23 Απριλίου 2022

Ο πρωταγωνιστής της νεανικής σειράς Never Have I Ever του Netflix, Darren Barnet, γίνεται ο πρώτος άνδρας ambassador της Victoria's Secret και συγκεκριμένα της σειράς Pink που απευθύνεται κυρίως σε εφήβους και φιλοξενεί συλλογές που εστιάζουν στο gender fluidity και στα unisex κομμάτια.

Η ανακοίνωση της Victoria's Secret

Στην ανακοίνωσή της η Victoria's Secret αναφέρει ότι ο Barnet θα αναλάβει την προώθηση της  gender-free συλλογής Pink και θα στηρίζει τις πρωτοβουλίες του brand για θέματα ψυχικής υγείας, στο πλαίσιο της 'διαρκούς προσπάθειας της εταιρείας να εστιάσει στην συμπερίληψη'.

> Διάβασε ακόμα: Queer λεξικό για αρχάριους

Συγκεκριμένα, η CEO της σειράς Pink, Amy Hauk, δήλωσε: 'Με ενθουσιασμό και χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τον Darren που θεωρούμε ότι είναι ένα θετικό πρότυπο για τους εφήβους και τους νεαρούς ενήλικες. Καθώς εστιάζουμε στο να επεκτείνουμε τα gender-free προϊόντα μας και να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε ως brand, θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι οι συνεργάτες μας όχι μόνο εκπροσωπούν το diversity των πελατών μας, αλλά επίσης τη μοναδικότητα και την αυτοπεποίθηση'

> Διάβασε ακόμα: Τι ακριβώς σημαίνει να είσαι non-binary

Ποιος είναι ο Darren Barnet

O 30χρονος Darren Barnet έχει γίνει γνωστός μέσα από τον ρόλο του Paxton Hall-Yoshid στη σειρά του Netflix, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και στην ταινία Love Hard της ίδιας πλατφόρμας, δίπλα στη Nina Dobrev.

Ο ηθοποιός ανέβασε στο Instagram του τις πρώτες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με κομμάτια της gender-free συλλογής της Pink και έγραψε για τη νέα του συνεργασία ότι είναι ενθουσιασμένος γι' αυτή καθώς συνδυάζεται και μ' ένα καλό σκοπό. 'Μακάρι να δινόταν μεγαλύτερη προσοχή στα θέματα ψυχικής υγείας την εποχή που ήμουν κι εγώ έφηβος και ελπίζω να μπορέσει να φτάσει η  φωνή μου σ' αυτούς τους νέους που έχουν ανάγκη να ακουστούν και χρειάζονται τη στήριξή μας'

Η νέα εποχή της Victoria's Secret

Ο Darren Barnet είναι μία ακόμα προσθήκη που κάνει στους συνεργάτες και τα πρόσωπα που θα την εκπροσωπούν στο εξής η Victoria's Secret, μετά το 'νέο κεφάλαιο' που άνοιξε στην ιστορία της καταργώντας τους (μη συμπεριληπτικούς) 'αγγέλους' και ιδρύοντας τη VS Collective. 

Πρόσφατα, η VS είχε ανακοινώσει τη συνεργασία της με το plus size μοντέλο και σταρ του TikTok Remi Bader, τον Φεβρουάριο η Emira D’Spain έγινε το πρώτο μαύρο και transgender μοντέλο που συνεργάστηκε με το brand, ενώ τον ίδιο μήνα η Sofía Jirau έγραψε ιστορία ως το πρώτο μοντέλο με σύνδρομο Down που φωτογραφήθηκε σε καμπάνια της εταιρείας. 

Από: Madamefigaro.gr

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.