Το νέο image της Bershka στο The Mall Athens είναι εμπειρία

Η νέα 'εικόνα' της Bershka έφτασε στην Αθήνα και μας έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Η Bershka άνοιξε την Πέμπτη 28 Απριλίου το ανανεωμένο της κατάστημα και έκανε το ντεμπούτο της με το νέο image της μάρκας για πρώτη φορά στην Αθήνα. Το σημείο πώλησης βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens στο Μαρούσι.

Το κατάστημα διαθέτει χώρο πώλησης 692 m2 και προσφέρει στους πελάτες τις τελευταίες συλλογές και τάσεις, καθώς και τις πιο σύγχρονες εμπειρίες και υπηρεσίες της Bershka, χάρη στην τεχνολογία με την οποία έχει εξοπλιστεί, συμπεριλαμβανομένων led οθονών που εμπνέουν και δίνουν μεγαλύτερο δυναμισμό σε ολόκληρο τον χώρο.

Το νέο image της Bershka στο The Mall Athens είναι εμπειρία

Δίνοντας έμφαση πάντα στην καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, το κατάστημα έχει 26 δοκιμαστήρια και έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο online collect.

Η Bershka Andares, η οποία έχει τις τελευταίες εξελίξεις στην οικολογική αποδοτικότητα, παρουσιάζει επίσης τη νέα εικόνα της μάρκας, εμπνευσμένη από εικόνες της φύσης και δίνοντας προτεραιότητα στην προβολή των συλλογών, μέσα από χώρους που λειτουργούν ως 'ελκυστικές εσωτερικές προθήκες'.

BERSHKA

Η εσωτερική αρχιτεκτονική

Το Bershka Andares είναι ένα μοναδικό κατάστημα. Όλα τα στοιχεία που το συνθέτουν έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά γι' αυτό, με θεαματικό αποτέλεσμα σε οπτικό επίπεδο. Το δάπεδο, οι τοίχοι και η οροφή έχουν επεξεργαστεί με το ίδιο φυσικό υλικό που μαρτυρά την αρχιτεκτονική του καταστήματος. Αυτή η νέα υφή παράγει μια αίσθηση ζεστασιάς, ομοιομορφίας και καινοτομίας σε όλο τον χώρο.

> Διάβασε ακόμα: 7 επιλογές για να ντυθείς λες και βγήκες από το Metaverse

Σε αντίθεση με αυτό το γήινο υλικό, τα ρούχα τοποθετούνται σε ένα βιομηχανικό υλικό από ψυχρό χάλυβα το οποίο, ως ουδέτερο και ομοιόμορφο φύλλο, σχηματίζει ένα 'σύνολο origami'. Η δημιουργία ενός ουδέτερου χώρου όπου τα ρούχα και τα χρώματά τους είναι πρωταγωνιστές είναι ένας από τους πιο αξιόλογους χώρους του νέου καταστήματος.

BERSHKA

Τα έπιπλα 

Τα έπιπλα που χρησιμοποιούνται παίζουν με τον συνδυασμό δύο υλικών, το ένα ζεστό και το άλλο ψυχρό, προσεγγίζοντας το concept του καταστήματος. Οι λακαριστοί σωλήνες σιδήρου είναι για να κρατούν τα ενδύματα και τα πέτρινα στηρίγματα ως βάση των επίπλων επιτυγχάνουν τη μέγιστη διαφάνεια και ουδετερότητα για να αναδειχθεί το προϊόν.

> Διάβασε ακόμα: H Bershka ενώνει τις δυνάμεις της με τον C. Tangana

Μια σειρά εγκαταστάσεων που υποστηρίζονται από οθόνες LED συνοδεύουν τα έπιπλα, δημιουργώντας μια νέα εμπειρία αγορών. 


Info: Η Bershka διαθέτει 27 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα και αυτό του The Mall Athens είναι το πρώτο με το νέο image.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα