Μαύρα sneakers για το δεύτερο μισό του 2022

Τα μαύρα sneakers έχουν στυλ και ταιριάζουν με τα πάντα, χειμώνα-καλοκαίρι.

Τα μαύρα sneakers, ως κατηγορία, γενικά, αποτελούν το ιερό δισκοπότηρο της σύγχρονης αντρικής γκαρνταρόμπας. Παρότι επί έτη πολλά αυτή τη θέση την κατείχαν τα άσπρα 'αδερφάκια' τους, πλέον, τα πιο σκουρόχρωμα, θεωρείται ότι έχουν πάρει τα ηνία κι έχουν γίνει οι βασιλείς της αθλητικής και casual υπόδησης. Αυτό γιατί μάλλον έγινε κατανοητό από πιο πολλούς άντρες το ότι, πέρα από εξίσου ουδέτερα χρωματικά και εύκολα στα σεταρίσματα με τα λευκά, τα μαύρα είναι πιο σοφιστικέ.  

Μιας και βρίσκονται στο σημείο συνάντησης του streetwear με το casual και μπορούν να φορεθούν άνετα ακόμα και στο γραφείο (όχι ότι έχει σημασία το αν τα βάλεις και κάποιος σε κοιτάξει στραβά), μπορούμε να πούμε ότι σαν να γεφυρώνουν με κάποιον τρόπο την απόσταση ανάμεσα στην άνεση και την εμφάνιση. Γι' αυτό έχει σημασία να δούμε τις πιο πρόσφατες κυτκλοφορίες, που θα μας απασχολήσουν στο δεύτερο μισό του 2022.

Το Mohamed Salah x Adidas Ultra Boost με τα ιερογλυφικά

Μαύρα sneakers για το δεύτερο μισό του 2022Adidas

Ένα κλασικό κομμάτι σε νέα ερμηνεία, ένα Ultra Boost με ξεχωριστό στυλ. Ο αιγυπτιακής καταγωγής ποδοσφαιριστής Mohamed Salah γέμισε τις σόλες αυτών των κατά βάση μαύρων sneakers με ιερογλυφικά σε λευκό χρώμα, αποτίνοντας με αυτόν τον τρόπο φόρο τιμής στην πατρίδα του. Μάλιστα, το ίδιο 'ντεσέν' υπάρχει και στα κορδόνια τους. Κομψά και σπορτίφ καθώς είναι, ταιριάζουν τόσο σε casual όσο και σε αθλητικές εμφανίσεις.

> Διάβασε ακόμα: Φορώντας με στυλ τα premium sneakers

Το 'urban chic' Premium Air Max 97 στην Off-Noir εκδοχή του

SNEAKERSMr Porter

Το Air Max 97 της Nike είναι ένα από τα πιο hot μοντέλα φέτος, με πολλές νέες κυκλοφορίες, καθώς γιορτάζει τα 25 του χρόνια. Στη γραμμή του νέου μοντέλου που μας ενθουσίασε, δε, μπορούμε να εντοπίσουμε κάποιες αναφορές στο πρόσφατο Air Force 1 LX. Τι αγαπάμε πάνω του; Τις διαφορετικές υφές των υλικών από τα οποία είναι φτιαγμένο, που αποδίδουν άλλους τόνους σε ένα κατά βάση ίδιο χρώμα και το ματ νουμπούκ φινίρισμά του. Θα λέγαμε ότι είναι το ιδανικό sneaker για να το σετάρεις με κοστούμι σε στενή γραμμή, που το μπατζάκι του παντελονιού του τελειώνει πάνω από τον αστράγαλο.

> Διάβασε ακόμα: Chicago Air Jordan 2, τα πιο ποθητά sneakers της χρονιάς

Το θρυλικό Air Jordan 11 Low "72-10”

SNEAKERSNike

Τρομερό ντιζάιν παρότι μοιάζει απλό, με πολυτελή κατασκευή και μία σόλα δίχρωμη λευκή και βανιλέ που καθιστά αυτό το sneaker μία επιλογή αβανγκάρντ. Άψογο καθώς είναι σχεδιαστικά, δείχνει τέλειο τόσο με βερμούδες ή φόρμες όσο και με ένα τζην, με cargo pants, ακόμα και με ένα σινιέ παντελόνι με πιέτες.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.