Μαγιό με prints για όλους

Τα αντρικά μαγιό με τα prints που φέρνουν έναν αέρα φρεσκάδας σε όλες τις εμφανίσεις στην παραλία.

Από όλα τα trends στα αντρικά μαγιό που κατά καιρούς σαρώνουν το κορμί και το καλοκαίρι μας, αυτό των πολύχρωμων prints εμμένει περισσότερο απ' όλα, ενώ κάθε χρόνο επιστρέφει ανανεωμένο, με νέα patterns, για να βρίσκει ο καθένας πάντα ένα που να του κάνει κλικ. Ακολουθούν, λοιπόν, αυτά που εμείς ξεχωρίσαμε, για να σου δώσουμε την έμπνευση που χρειάζεσαι.

Με αγάπη από την Ιταλία (Gandhara)

Μαγιό με prints για όλουςGandhara

Το μαγιό Basilica του brand Gandhara σε μεταφέρει κατευθείαν στη γειτονική Ιταλία, καθώς αντλεί τις αισθητικές αναφορές του κομψού γεωμετρικού του print από τους ρόμβους της Βασιλικής του Παλλαδίου, ενώ το χρώμα του αποτίνει φόρο τιμής στο κοκκινωπά μάρμαρα της Βερόνας. Όσο για το πανί του; Είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένο νάιλον, μαλακό στην αφή και πανάλαφρο.

Με γεωμετρικό σχέδιο σε γαλάζιο και λευκό (Saveone) 

SWIMWEARSaveone

Το αριστουργηματικό, καλοδουλεμένο μοτίβο που είναι τυπωμένο πάνω σε αυτό το μαγιό του brand Saveone θυμίζει τα παραδοσιακά ιταλικά κεραμικά αλλά και τις πισίνες, λόγω των χρωμάτων του. Επίσης, στεγνώνει γρήγορα, είναι ελαφρύ, διαθέτει τσέπες και η ελαστική του μέση ασφαλίζει με κορδόνι τα τελειώματα του οποίου είναι ατσάλινα.

> Διάβασε ακόμα: Στιλάτος με μαγιό

Με λαχούρια (Alto)

SWIMWEAR

Και το όνομα του συγκεκριμένου μαγιό του brand Alto; Spritz. Ο λόγος δεν είναι άλλος, φυσικά, από το χρώμα του, που παραπέμπει στο πιο δημοφιλές κοκτέιλ της εποχής, με λαχούρια σε αποχρώσεις του πορτοκαλί, του ροζ και του μοβ.

> Διάβασε ακόμα: Πώς θα δείχνεις καλύτερος με μαγιό

Με αρτιστίκ σχέδιο (Folk Signal)

SWIMWEAREnd Clothing

Φτιαγμένο από νάιλον που στεγνώνει στο λεπτό, το μαγιό του brand Folk Signal διαθέτει πλαϊνές τσέπες και ελαστική μέση που ασφαλίζει με κορδόνι. Το αφηρημένο γεωμετρικό του print, όλο τετράγωνα, τρίγωνα και κύκλους, χάρη στις σπάνιες αποχρώσεις του, το καθιστά ιδανικό για να φορεθεί και ως σορτς, σε statement εμφανίσεις.

Με army print (Maharishi)

SWIMWEARMaharishi

Τα κλασικά χρώματα του καμουφλάζ ενώνονται σε ένα διαφορετικό pattern, ικανό να δώσει στο καλοκαίρι σου χαρακτήρα γήινο, αν όχι στρατιωτικό.

Από: Esquire IT

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.