Εύκολο καλοκαιρινό office look σε 5 βήματα

Από το λινό πουκάμισο μέχρι το backpack που θα βάλεις το laptop σου, τα πάντα μπορεί να φωνάζουν ότι είσαι επαγγελματίας.

Πώς να ντυθείς στο γραφείο το καλοκαίρι; Το επαγγελματικό look μπορεί να αποδειχθεί πραγματική πρόκληση όταν έξω σκάει ο τζίτζικας, κάτι που κάνει μη πρακτικό το να σκάσεις μύτη στη δουλειά ντυμένος με σακάκι, γραβάτα και δετά παπούτσια. Για να νιώθεις άνετα, ο πιο εύκολος δρόμος είναι το να στραφείς σε κομψά και ολίγον τι ντεκοντρακτέ ρούχα, φτιαγμένα από λινά και βαμβακερά υφάσματα σε ουδέτερες αποχρώσεις και να τα συνδυάσεις με casual αξεσουάρ. Ας δούμε, λοιπόν, έναν ωραίο συνδυασμό-παράδειγμα, που αποτελείται από πέντε μόνο κομμάτια.

Το ελαφρύ πουκάμισο από λινό (Sisley)

Εύκολο καλοκαιρινό office look σε 5 βήματα Amazon

Ως πουκάμισο είναι απλό και επαγγελματικό αλλά το δροσερό, μαλακό πανί του, όπως και η regular εφαρμογή του, του δίνουν ένα τόσο-όσο ανεπίσημο άγγιγμα, που ταιριάζει στο καλοκαίρι.

Το βαμβακερό chino παντελόνι (Lee)

CHINO PANTS Amazon

Είναι δροσερό, είναι εύκολο στους συνδυασμούς και μπορεί να φορεθεί με τα πάντα, μέρα και νύχτα, συνεπώς και στο γραφείο. Επίσης, είναι φτιαγμένο από σκούρο μπλε βαμβακερό πανί χαμηλού βάρους, το οποίο φέρει ένα ton sur ton γεωμετρικό μικροσχέδιο.

Τα λευκά sneakers (Tommy Hilfiger)

SNEAKERS Amazon

Τα λευκά sneakers είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας μας. Τα συγκεκριμένα, βέβαια, που φέρουν τη σχεδιαστική υπογραφή του brand Tommy Hilfiger τα αγαπάμε λίγο παραπάνω, καθώς είναι φτιαγμένα λες για office-appropriate εμφανίσεις.

> Διάβασε ακόμα: Τα αντρικά καλοκαιρινά παπούτσια πέρα από τα sneakers

Το backpack για το laptop σου (Samsonite)

BACKPACK Amazon

Είναι το backpack που θα κρατήσει ασφαλές όχι μόνο το laptop σου αλλά και ό,τι άλλο αποφασίσεις να αποθηκεύσεις στις πολλές, ενισχυμένες θήκες και τσέπες του.

> Διάβασε ακόμα: Μινιμαλιστικά στυλ για το καλοκαίρι

Το ψηφιακό ρολόι με τη σπορτίφ εμφάνιση (Casio)

WATCH Amazon

Το ρολόι, σύμφωνα με το ιταλικό Esquire, ολοκληρώνει κάθε αντρικό look. Ας μας επιτραπεί να διατηρήσουμε τις αμφιβολίες μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υποκλινόμαστε στη ρετρό γοητεία των Casio.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα