Στο νέο flagship store της Barbour

Στο υψηλής αισθητικής περιβάλλον δεσπόζει το εντυπωσιακό re-wax station.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία από τις πιο αναμενόμενες talk of the town αφίξεις της σεζόν: Το νέο flagship store της Barbour άνοιξε πριν από λίγο καιρό τις πύλες του στο Golden Hall -πιο συγκεκριμένα σε ένα κεντρικό σημείο στο ισόγειο του Νο1 shopping mall της Αθήνας- και η είδηση έχει ήδη γίνει δεκτή με ενθουσιασμό από τους απανταχού λάτρεις του διάσημου βρετανικού οίκου.

Στο νέο flagship store της Barbour

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το re-waxing service

Σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής, συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ., που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές του ιστορικού heritage brand, φιλοξενούνται οι ολοκληρωμένες ανδρικές και γυναικείες συλλογές της Barbour σε ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ, που διανέμονται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την RVU Distribution, ενώ για πρώτη φορά διατίθεται στην ελληνική αγορά και το περίφημο re-waxing service.

BARBOUR GOLDEN HALL

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος συμπίπτουν με μια εποχή ορόσημο, καθώς ο κορυφαίος οίκος, που είναι ταυτισμένος με την αγγλική εξοχή, γιορτάζει 100 χρόνια βιωσιμότητας, μέσα από την εν λόγω υπηρεσία κερώματος. Στο εντυπωσιακό re-wax station που δεσπόζει στην καρδιά του καταστήματος, οι φίλοι του brand μπορούν να ανανεώσουν τα αγαπημένα τους Barbour jackets, παρατείνοντας τη ζωή τους με απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, και προστατεύοντας έτσι τη φύση για τις επόμενες γενιές.

> Διάβασε ακόμα: Οι λόγοι που λατρεύουμε το κλασικότερο jacket της Barbour

Παραμένοντας εξάλλου πιστή στο ύφος και τη φιλοσοφία της, η Barbour υπηρετεί για περισσότερο από έναν αιώνα τον ίδιο σκοπό: Τη διασφάλιση ότι τα προϊόντα της είναι φτιαγμένα με αγάπη και αντοχή στο χρόνο, όσο και οι αναμνήσεις που έχουν δημιουργηθεί μαζί τους.

BARBOUR GOLDEN HALL

Σχετικά με την Barbour

H Barbour ιδρύθηκε το 1894 στη βορειοανατολική Αγγλία και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα και ιστορικότερα οικογενειακά brands της Βρετανίας. Ο οίκος είναι διάσημος για τα iconic κερωμένα μπουφάν του, ενώ διαθέτει μια πλούσια ποικιλία σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

> Διάβασε ακόμα: Βρετανικό στυλ με κερωμένο τζάκετ

Διαχρονικά συνώνυμες με τη βρετανική εξοχή, οι συλλογές της Barbour περιλαμβάνουν από εξαιρετικά πρακτικά ρούχα country μέχρι προχωρημένες lifestyle προτάσεις. Μέχρι και σήμερα, οι σειρές της Barbour εξακολουθούν να αντλούν έμπνευση από τα αρχεία της εταιρείας που χρονολογούνται από το 1910, και κάθε σεζόν τα κλασικά σχέδια επανερμηνεύονται σε μοντέρνες, σύγχρονες δημιουργίες.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.