Τα Air Jordan του Nick Kyrgios είναι πάνω από τους κανονισμούς

Ο Αυστραλός τενίστας έχει τρελά προβληματικό attitude αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι θέλει να ντύνεται φωτιά στα κόκκινα.

Ντάξει, ο Nick Kyrgios έχει χοντρά θέματα. Έχει φτύσει θαυμαστή του, έχει ανταλλάξει βρισίδια με συμπαίκτες του. Το ότι αποφάσισε, όμως, να σκάσει μύτη στο Wimbledon με ένα ζευγάρι κόκκινα Nike Air Jordan, σετερισμένα με ασορτί καπελάκι, τη στιγμή που το άθλημα έχει αυστηρότατο dress code, δεν είναι λόγος σοβαρός για να τον κανσελάρουμε, αλλά μάλλον αφορμή για να σκεφτούμε μήπως, με το attentionwhorιλίκι του, κατάφερε να ανοίξει μια σοβαρή συζήτηση.

Κόκκινο της φωτιάς, να ερεθίζει

Τα Air Jordan, καταρχήν, ασχέτως χρώματος, είναι απίστευτα δημοφιλή ως sneakers. Είναι μοδάτα και τα έχουν φορέσει από τον Kobe Bryant και τον Kevin Durant μέχρι τον LeBron James και, φυσικά, τον Michael Jordan. Ναι, θα πεις, αλλά αυτοί είναι όλοι τους μπασκετμπολίστες. Εδώ δεν έχεις δίκιο: Τα Air Jordan, χάρη στον ελαφρύ και λειτουργικό τους σχεδιασμό, μπορούν να ανταποκριθούν μια χαρά και στις ανάγκες άλλων αθλητών, μη-καλαθοσφαιριστών.

Μάλιστα, η φερόμενη παραβίαση των κανονισμών του dress code από τον Kyrgios αφήνει έκθετο το Wimbledon. Κι αυτό γιατί ενώ όλος ο υπόλοιπος κόσμος πάει μπροστά και αναθεωρεί το πώς ντύνεται, ο κόσμος του τένις έχει κολλήσει στο 1934.

> Διάβασε ακόμα: Η φιλία Τσιτσιπά και Kyrgios δοκιμάζεται στο Wimbledon

Tο τουρνουά του Wimbledon, δε, είναι τόσο συντηρητικό που επιμένει π.χ. οι γυναίκες να είναι ντυμένες από την κορυφή μέχρι τα νύχια στα λευκά, κάτι που, σύμφωνα με το βρετανικό Esquire, κάποιες τενίστριες δεν θέλουν να κάνουν όταν έχουν περίοδο.

> Διάβασε ακόμα: O Nick Kyrgios δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει

Κόκκινο της φωτιάς, που το μυαλό μας το ζαλίζει

Εννοείται, βέβαια, ότι το παρελθόν του Nick Kyrgios μάς κάνει να σκεφτούμε ότι τα κόκκινα Air Jordan του τα φόρεσε για να κάνει attentionwhorιλίκια ή για να προσθέσει αλατοπίπερο σε ένα από τα πιο κυριλέ αθλητικά γεγονότα του πλανήτη.

Παρόλα αυτά, έκανε τους ανθρώπους να αρχίσουν να μιλάνε για κάτι για το οποίο πρέπει να ανοίξει επιτέλους μια συζήτηση. Δώστε όσες ποινές θέλετε στον Kyrgios για τις φτυσιές και τις βρισιές που εκτοξεύει, αλλά όχι για τα παπούτσια του. Άλλωστε, το κόκκινο της φωτιάς ερεθίζει και το μυαλό μας το ζαλίζει.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.