5 κομμάτια για να εντυπωσιάσεις στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Οι συλλογές του Brand Rococo ξεχωρίζουν και φέτος για την υψηλή αισθητική τους.

Το καλοκαίρι είναι γεμάτο από δεξιώσεις και περιστάσεις που απαιτούν υψηλές επιδόσεις και κάθε άνδρας που σέβεται τον εαυτό του, το ξέρει καλά αυτό. Τι πρέπει να προσέξουμε και με ποιον τρόπο θα εντυπωσιάσουμε σε κάθε περίσταση και μάλιστα οικονομικά; Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει και παρακάτω θα δούμε τα στυλ εκείνα που πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρουμε, πριν την καλοκαιρινή άδεια. Οι συλλογές του Brand Rococo ξεχωρίζουν και φέτος για την υψηλή αισθητική τους και εμείς σας παρουσιάζουμε τα κομμάτια εκείνα που κάνουν τη διαφορά.

Η ελληνική εταιρεία ένδυσης Rococo που δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας από το 1977 μας φέρνει φέτος το στυλ του καλοκαιριού, στυλ για μοναδικές περιστάσεις. Είναι άλλωστε εδώ και 45 χρόνια ο καλύτερος σύμμαχος του άνδρα στις στυλιστικές αγορές του.

Ανδρικά Κοστούμια Γαμπριάτικα, Business & Casual

Καθώς λοιπόν τα πρώτα προσκλητήρια έχουν ήδη φτάσει στα χέρια μας, πρέπει σιγά-σιγά να οργανωθούμε.Τα ανδρικά κοστούμια είναι το απόλυτο διαχρονικό σύμβολο chicness για κάθε άνδρα! Τα κλασσικά αλλά και μοντέρνα γαμπριάτικα κοστούμια από τη Rococo θα ντύσουν την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου ή του φίλου σου συνθέτοντας μια εμφάνιση που μένει αξέχαστη. Συμπλήρωσε το γαμπριάτικο κοστούμι σου με ένα γιλέκο της collection για στυλ γαμπρού που ξεχωρίζει.

5 κομμάτια για να εντυπωσιάσεις στις καλοκαιρινές σου εμφανίσειςΚοστούμι Ανδρικό Καρό
Κοστούμι Ανδρικό ΜονόχρωμοΚοστούμι Ανδρικό Μονόχρωμο
Κοστούμι Ανδρικό Σταυρωτό ΜονόχρωμοΚοστούμι Ανδρικό Σταυρωτό Μονόχρωμο

Είναι όμως κάπως παρωχημένη η άποψη ότι το καλό ανδρικό κοστούμι είναι μόνο για γάμο ή αποκλειστικά για business και αυστηρά office looks. Με ένα κοστούμι slim fit που υπόσχεται άψογη εφαρμογή, σε κλασικό μπλε, μαύρο, καρό ή ριγέ μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου ή ένα γεύμα με κομψότητα και στυλ. Τα καλύτερα νεανικά κοστούμια της συλλογής 2022, με αποκλειστικά υφάσματα από Ιταλικούς οίκους, χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά, με γιλέκο ή όχι, γαμπρού και για κάθε περίσταση σε περιμένουν να τα εντάξεις τώρα στην γκαρνταρόμπα σου.

Ανδρικά Σακάκια Σε Μοντέρνα & Κλασικά Σχέδια

Σακάκια ανδρικά, σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια, για κομψές και stylish εμφανίσεις! Ένα ανδρικό σακάκι ή blazer δεν μπορεί να λείπει από την ντουλάπα του σύγχρονου άνδρα, γι’ αυτό απόκτησε τώρα αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σου. Μονόχρωμο ή καρό, σε μπλε, μαύρο, μπορντό ή χακί, με άψογη εφαρμογή και με τη σφραγίδα της Rococo.

Σακάκι Ανδρικό Καρό Λινό ΑφοδράριστοΣακάκι Ανδρικό Καρό Λινό Αφοδράριστο
Σακάκι Ανδρικό Λινό Αφοδράριστο με εξωτερικές τσέπες

Αυτό το καλοκαίρι έχουμε την ευκαιρία να απογειώσουμε τα χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά casual και επίσημα outfits, επιλέγοντας διαχρονικά κομμάτια από τα καλύτερα υφάσματα.

Ανακάλυψε περισσότερα στο www.rococo.gr, Facebook και στο Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα