Ξέρουμε τι θα φορεθεί φέτος στο US Open

Δεν είναι τυχαίο ότι από το εμβληματικό Billie Jean King National Tennis Center έχουν περάσει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της ιστορίας.

Μπορεί το US Open να έρχεται στο τέλος του Αυγούστου, όμως ήδη ο κόσμος του τένις έχει ξεκινήσει να ασχολείται με το τελευταίο grand slam της χρονιάς. Τα βλέμματα είναι στραμμένα φυσικά στην Serena Williams που όπως όλα δείχνουν θα "κρεμάσει τα παπούτσια της" στα γήπεδα της Νέας Υόρκης και η συζήτηση για το μέλλον του τένις έχει ξεκινήσει. Το τένις όμως, πέρα από δύναμη, αντοχή και τεχνική είναι και γεμάτο στυλ. Και από το εμβληματικό Billie Jean King National Tennis Center έχουν περάσει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της ιστορίας.

Η Polo Ralph Lauren US Open Collection επιστρέφει

Φέτος λοιπόν ίσως η μεγαλύτερη είδηση από όλες να μην επικεντρώνεται γύρω από τους αστέρες που κρατούν ρακέτες, αλλά γύρω από την παραδοσιακή εταιρεία που τους εξοπλίζει. Ναι, η συλλογή Polo Ralph Lauren US Open Collection επιστρέφει.

> Διάβασε ακόμη: Αν κάτι μας έμεινε από το Wimbledon, αυτό είναι το κοστούμι του David Beckham

Γιορτάζοντας τη συνεχιζόμενη συνεργασία μεταξύ του εμβληματικού preppy brand και του εξίσου preppy αθλήματος - η PRL ντύνει το US Open από το 2005 - η συλλογή κυκλοφόρησε ολόκληρη την Πέμπτη 11 Αυγούστου, μαζί με ένα βίντεο παρουσίασης της συλλογής με επίκεντρο το τένις. 

Η καμπάνια γυρίστηκε στο φημισμένο USTA Billie Jean King National Tennis Center, με τη νέα συλλογή να περιλαμβάνει μια ποικιλία στυλ τόσο για τους θεατές όσο και για το προσωπικό του αγώνα και να παρουσιάζει ένα μείγμα από κλασικά μοντέρνα αθλητικά ρούχα και τις στολές που έχουν σχεδιαστεί για τους αγώνες.

Στα κομμάτια που ξεχωρίζουν περιλαμβάνεται το Ball Crew Member Polo ($148), το οποίο χρησιμοποιεί "τις αφηρημένες γραμμές του γηπέδου τένις ως εκρηκτικό σχέδιο, βασισμένο σε ναυτικό χρώμα με πορτοκαλί και πράσινο χρώμα", σύμφωνα με δελτίο τύπου της μάρκας. Ομοίως, το Polo κάνει μια πολύχρωμη εμφάνιση σε ένα εξαιρετικά μαλακό US Open Custom Slim T-Shirt (60 δολάρια).

Ξέρουμε τι θα φορεθεί φέτος στο US OpenRalph Lauren

Τα γυαλιά οράσεως βρίσκονται επίσης στο επίκεντρο του γηπέδου, με τα όμορφα γυαλιά ηλίου Panto Sunglasses σε σχήμα χελώνας (149 δολάρια), τα οποία σας βοηθούν να αποκλείσετε τον ήλιο με στυλ καθώς παρακολουθείτε τους αγαπημένους σας αγώνες.

Γυαλιά Ηλίου Ralph LaurenRalph Lauren

Η συλλογή πωλείται από $16-$248 και είναι διαθέσιμη τώρα στην ιστοσελίδα της Polo Ralph Lauren και σε επιλεγμένα σημεία της Ralph Lauren. Ίσως να μην μπορούμε να σερβίρουμε όπως οι καλύτεροι του είδους, όμως μπορούμε να ντυθούμε σαν αυτούς λίγο πριν το σπουδαιότερο Grand Slam εκκινήσει.  

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.