Chino παντελόνια για απόλυτη άνεση

Το chino είναι το παντελόνι που το φορούν όλοι οι άντρες, όποιο κι αν είναι το background τους.

Τα αντρικά chinos είναι τα παντελόνια που τα φορούν πραγματικά όλοι (και τους αρέσουν), από τον πιο φτωχό εργάτη μέχρι τον πιο πλούσιο CEO και από έναν άντρα-fashion icon μέχρι αυτόν που δεν προσέχει καν με τι ρούχα καλύπτει τη γύμνια του. Επινοήθηκαν στην Κίνα (εξ ου και το όνομά τους), ενώ στον δυτικό κόσμο άρχισαν να διαδίδονται στα μέσα περίπου του 20ού αιώνα, μετά από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν επέστρεψαν στις πατρίδες τους οι στρατιώτες που υπηρέτησαν στην Άπω Ανατολή. Πλέον, αποτελούν το απόλυτο στιλιστικά ευέλικτο staple, ενώ αν ψάχνεις κάποιο ή κάποια για να ανανεώσεις τη συλλογή σου, μπορείς να αντλήσεις έμπνευση από τις πέντε κορυφαίες επιλογές που ακολουθούν.

Το σκληροπυρηνικό της J.Crew

Chino παντελόνια για απόλυτη άνεσηJ.Crew

Είναι έξτρα ανθεκτικό στις κακουχίες, το μπατζάκι του στενεύει προς το κάτω για να αγκαλιάσει το πόδι, έχει ελαστάν στη σύνθεσή του και είναι διαθέσιμο σε επτά χρώματα.

Το μοδάτο της Cos

CHINOSCos

Έχει φαρδιά γραμμή που είναι πολύ της μοδός και κάνει το στυλ αυτού που το φοράει να δείχνει πιο ντεκοντρακτέ. Να αναφερθεί πως είναι φτιαγμένο από οργανικό βαμβάκι και ότι σετάρεται με χοντροκομμένα sneakers για να είναι το αποτέλεσμα edgy, με τύπο και υπογραμμό .

> Διάβασε ακόμα: Η πιο τρομακτική εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Το Aimé Leon Dore με την ίσια γραμμή

CHINOSAimé Leon Dore

Είναι ό,τι πρέπει για preppy looks, με την ίσια, κλασική του γραμμή να είναι η ιδανική για normcore αποτέλεσμα.

Το Levi's που είναι μια ωδή στα 90s

CHINOSLevi's

Παραπέμπει στην κουλτούρα των σκεϊτάδων των 90s, που έχει αφήσει τη δική της παρακαταθήκη στο θησαυροφυλάκιο του παγκόσμιου αντρικού στυλ.

> Διάβασε ακόμα: Cargo pants, απευθείας από το Λονδίνο

Το chino-στανταριά της Gant

CHINOSGant

Είναι σε στενή γραμμή και το πανί του από οργανικό βαμβάκι. Μας αρέσει και το φανταζόμαστε πάνω σε συγγραφείς, δασκάλους, βιβλιοθηκονόμους. 

Από: Esquire UK

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα