Το παρκά δεν θα προδώσει ποτέ το στυλ σου

Πέντε επιλογές σε παρκά, με την υπογραφή των αγαπημένων μας brands.

Το ότι έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο συνεπάγεται, μεταξύ άλλων, πως προσεγγίζουμε τον χειμώνα, κάτι που, αν μισείς το κρύο, σημαίνει ότι βρίσκεσαι στη δίνη μιας εποχής που δεν περνάς και πολύ καλά. Αν θέλεις να περάσεις καλύτερα και να καλύψεις με στυλ το σώμα σου από τις επιθέσεις του παγωμένου αέρα, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στα άνετα, ζεστά και ντεκοντρακτέ παρκά που ακολουθούν.

Το παρκά της K-Way 

Το παρκά δεν θα προδώσει ποτέ το στυλ σου

Το χρώμα του είναι το μπλε του μεσονυκτίου, δηλαδή μιλάμε για ένα κομψό προϊόν, ενώ το πανί του είναι φτιαγμένο από συνθετικές ίνες που το κάνουν ανθεκτικό. Διαθέτει hoodie για να μην κρυώνει το κεφάλι σου, ενώ είναι αδιάβροχο για να σε κρατάει στεγνό έπειτα από τη χειρότερη μπόρα. Τέλος, έχει τσέπες που ασφαλίζουν με φερμουάρ, ενώ το fit του είναι τόσο χαλαρό όσο πρέπει.

Το παρκά της Tommy Hilfiger

PARKA

Εδώ μιλάμε για ένα φοβερό και τρομερό κομμάτι (που διαθέτει και αυτό την κουκούλα του). Μπορείς να το φοράς τόσο το φθινόπωρο όσο και τον χειμώνα, το φερμουάρ του καλύπτεται με πατιλέτα (κάτι που το κάνει ευέλικτο στιλιστικά) και οι μπροστινές του τσέπες είναι μεγάλες και βολικές. Τέλος, το πανί του είναι υφασμένο από βαμβάκι, πολυεστέρα και πολυαμίδιο, συνδυασμός που το καθιστά ραφινάτο και ανθεκτικό.

> Διάβασε ακόμα: Βελούδο για το φθινόπωρο

Το παρκά της Revolution 

PARKA

Η πρόταση της Revolution δεν είναι το ολόμαυρο παρκά που έχεις συνηθίσει καθώς τα μεταλλικά κουμπιά και το κορδόνι στην κουκούλα τού προσθέτουν το κατιτίς διαφορετικό.

Το παρκά της Carrera Jeans

PARKA

Η πιο μίνιμαλ και λειτουργική από όλες τις επιλογές. Κλείνει με φερμουάρ μέχρι το πηγούνι και το φερμουάρ του καλύπτεται από πατιλέτα, ενώ οι δύο πλαϊνές εξωτερικές του τσέπες είναι εξαιρετικά διακριτικές.

> Διάβασε ακόμα: Τα 'Πνεύματα του Ινισέριν' είναι μία ωδή στα πλεκτά ρούχα

Το παρκά της Patagonia

PARKA

Το brand Patagonia είναι εγγύηση όταν αυτό που ψάχνεις είναι ένα ρούχο για πολλά κρύα που να διαθέτει και υψηλή ποιότητα. Το συγκεκριμένο, δε, είναι καπιτονέ, κάτι που το κάνει ακόμα πιο ζεστό, ακόμα πιο χουχουλιάρικο, ακόμα πιο χειμωνιάτικο.

Από: Esquire IT

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.