Μη σταματάς ποτέ να εκπλήσσεσαι από τη ζωή

Η ζωή είναι ένα παιχνίδι που έχει να κάνει με την έκπληξη και τον θαυμασμό, το ίδιο και τα ρούχα σου.

Esquire Team
Γράφει: Γιάννης Σπανός 20 Δεκεμβρίου 2022

Ο Albert Einstein έχει πει, με άλλα λόγια, ότι αυτός που δεν μπορεί πια να κάνει μια παύση για να απορήσει και να τον συνεπάρει το δέος, είναι τόσο καλά όσο ένας νεκρός. Ο Σωκράτης ότι "η αρχή της σοφίας είναι η αναζήτηση", ενώ ο Αριστοτέλης πως οι πρώτοι φιλόσοφοι άρχισαν να φιλοσοφούν επειδή απορούσαν για κάποια πράγματα. Κάτι το γοητευτικό είναι πως στην αγγλική γλώσσα θα μπορούσαμε να αντικαταστήσουμε στις προηγούμενες φράσεις τις λέξεις "απορήσει", "αναζήτηση" και "απορούσαν" με μία, τη λέξη wonder, που ως ουσιαστικό σημαίνει θαύμα, έκπληξη ή θαυμασμός, ενώ ως ρήμα αναρωτιέμαι, διερωτώμαι, απορώ, θαυμάζω και εκπλήττομαι. 

Μη σταματάς ποτέ να εκπλήσσεσαι από τη ζωή

Ever Wonder: Ένα πρόταγμα ζωής, ένας τρόπος να ντύνεσαι

Ο θαυμασμός συνδέεται με την έκπληξη, την περιέργεια, την περισυλλογή και τη χαρά. Είναι μία κατάσταση αυξημένης συνείδησης και συναισθήματος που προκαλείται από κάτι μοναδικά όμορφο, σπάνιο ή απροσδόκητο - δηλαδή από ένα θαύμα (wonder). Αυτό το concept ζωής διατρέχει και ολόκληρη τη συλλογή Φ/Χ 2022-23 της Dirty Laundry, που έχει τίτλο Ever Wonder.

DIRTY LAUNDRY

Η αντρική συλλογή της Dirty Laundry

Όπως σε κάθε σεζόν έτσι και φέτος, αυτό που δίνει στα κομμάτια της νέας συλλογής τη "σφραγίδα Dirty Laundry", παρότι είναι σε διαφορετικά μεταξύ τους στυλ, είναι τα φυσικά υφάσματα και οι εξαιρετικά δουλεμένες βαφές τους. Θα βρεις τόσο φωτεινά όσο και πιο σκούρα ρούχα, με επεξεργασία που να δείχνουν είτε "του κουτιού", είτε vintage και φορεμένα. Ένα χρώμα, δε, που ξεχωρίζει είναι το midnight blue.

DIRTY LAUNDRY

Τα πρώτα κομμάτια που μας εξέπληξαν θετικά είναι όσα είναι φτιαγμένα από διαφορετικά υφάσματα σε tone to tone αποχρώσεις, μια τεχνική που δημιουργεί ένα γοητευτικό κοντράστ, που δεν είναι έντονο. Τα δε ανάγλυφα υφάσματα που παρατηρήσαμε στη συλλογή, δίνουν εξαιρετικά φούτερ για smart casual συνδυασμούς, ενώ μία τάση που μας γοήτευσε είναι αυτή του utility chic. Στα star items που προσφέρονται για ιδιαίτερες εμφανίσεις, συμπεριλαμβάνονται τα βελούδινα φούτερ.

DIRTY LAUNDRY

Σημασία πρέπει να δώσεις και στα πανωφόρια. Θα βρεις iconic jackets από σουέντ δέρμα, κοτλέ trucker jackets σε fitted γραμμή ή από ζέρσει, υπέροχα hoodie που το πατρόν τους μοιάζει με εκείνο των bomber jackets και κλείνουν με φερμουάρ, ένα iconic padded vest που είναι ιδανικό για layering, αδιάβροχα καπιτονέ ή χαλαρά κοτλέ overshirts.

DIRTY LAUNDRY

Τα μονόχρωμα basic κομμάτια που είναι απαραίτητα για τον χειμώνα είναι και αυτά εδώ, στα κλασικά πατρόν τους αλλά και σε στρογγυλεμένα ή πιο oversized fits. Όλα τα ρούχα έχουν φτιαχτεί με προσοχή στη λεπτομέρεια, ενώ πολλά υφάσματα αναπτύχθηκαν για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της καθημερινής ζωής. 

DIRTY LAUNDRY

#ever.wonder


Σημεία Πώλησης: Flagship Store | Λεωφ. Δημ. Αγγ. Μεταξά 18, Γλυφάδα / Mediterranean Cosmos | 11ο χλμ εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανίων, επίπεδο 1, Θεσσαλονίκη / Resort Concept Store | Astir Beach Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη / Attica Golden Hall | Λεωφ. Κηφισίας 37Α, 3ος Όροφος, Μαρούσι / Attica City Link | Πανεπιστημίου & Αμερικής 4, 3ος Όροφος, Αθήνα / Attica The Mall Athens | Ανδρ. Παπανδρέου 35, Ισόγειο, Μαρούσι / Attica Τσιμισκή | Τσιμισκή 48-50, Υπόγειο, Θεσσαλονίκη / Factory Outlet | Πειραιώς 76, Ισόγειο, Αθήνα / Mitsis Hotel Beach & Spa Rodos | Rodos Village, Κιοτάρι Ρόδος, Ρόδος / Σε επιλεγμένες Boutique σε όλη την Ελλάδα / Online στο: www.dirtylaundry.gr

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr