Εντυπωσιακά δώρα για τα Χριστούγεννα με την υπογραφή της Havaianas

Στη Havaianas θα βρεις δώρα για τα Χριστούγεννα που θα εκτιμηθούν από όλους και όλες.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 13 Δεκεμβρίου 2022

Τα Χριστούγεννα αποτελούν μια γιορτή ζεστασιάς και γαλήνης, ενώ παράλληλα είναι και η τέλεια ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να μοιραστείς όμορφες στιγμές και δώρα. Επειδή όμως η αναζήτηση του κατάλληλου δώρου δεν είναι πάντα εύκολη, συγκεντρώσαμε κάποιες από τις αγαπημένες μας επιλογές Havaianas, ώστε να σας δώσουμε ιδέες και να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το ιδανικό δώρο που θα τοποθετήσετε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Χουχουλιάρικες επιλογές για απόλυτη άνεση

Εντυπωσιακά δώρα για τα Χριστούγεννα με την υπογραφή της Havaianas

Οι νέες χειμερινές συλλογές Top Home Fluffy και You Malta Cozy με επένδυση από συνθετική γούνα είναι μακράν η πιο cozy επιλογή. Ταιριάζουν με όλα χάρη στις γήινες αποχρώσεις τους και αποτελούν το απόλυτο key item του χειμώνα.

Κάλτσες για περισσότερο χρώμα

HAVAIANAS CAMPAIGN

Ζεστές και άκρως πολύχρωμες, οι κάλτσες Havaianas Slide & Print θα δώσουν χρώμα, παιχνιδιάρικη διάθεση και θετική ενέργεια σε κάθε μέρα. Η μόνη σκέψη που έχετε να κάνετε, είναι αν τις προτιμάτε με διαχωριστικό για το μεγάλο δάχτυλο, ώστε να φοριούνται ανεμπόδιστα μαζί με τις Havaianas ή στην κλασική τους φόρμα, ώστε να συνδυάζονται με τα Havaianas Slides.

Αξεσουάρ για λάμψη από το πρωί μέχρι το βράδυ

HAVAIANAS CAMPAIGN

Τα τσαντάκια Havaianas Glitter Mini Bags & Necessaire, είναι τα απόλυτα best sellers και όχι άδικα. Είναι κατασκευασμένα από καουτσούκ, για απίστευτη ανθεκτικότητα και σχεδιασμένα να χωράνε με άνεση όλα τα απαραίτητα. Οι κομψές glitter εκδοχές τους είναι η τέλεια επιλογή δώρου, καθώς μπορούν να φορεθούν σε όλες τις περιστάσεις, προσφέροντας λάμψη σε κάθε εμφάνιση.

Backpacks για ατελείωτες περιπέτειες

HAVAIANAS CAMPAIGN

Το νέο κομψό και πρακτικό σακίδιο πλάτης Havaianas Backpack Urban Journey είναι το απόλυτο δώρο για όσους αγαπάνε τα ταξίδια και την περιπέτεια. Μπορεί να γίνει σύμμαχος στη δουλειά, καθώς διαθέτει θήκη για φορητό υπολογιστή, αλλά και την προπόνηση στο γυμναστήριο. Επιπλέον είναι τόσο ευρύχωρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στις μικρές εξορμήσεις για το Σαββατοκύριακο.

Street Bags για cool εμφανίσεις

HAVAIANAS CAMPAIGN

To Havaianas Street Bag σε μικρό και βολικό μέγεθος, χωράει όλα τα απαραίτητα και είναι διαθέσιμο σε πολλές αποχρώσεις. Φοριέται χιαστί ή στη μέση και είναι νεανικό και ευκολοφόρετο όλες τις ώρες της ημέρας.

Slides για όλες τις περιστάσεις

Με κάλτσες ή χωρίς, εντός ή εκτός σπιτιού, σε μονόχρωμες, μεταλλικές ή γήινες αποχρώσεις, όποιο σχέδιο και αν επιλέξει κανείς και όπως και αν προτιμήσει να το φορέσει, το σίγουρο είναι πως θα τα ερωτευτεί για την άνεση και την ευελιξία τους. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα δώρο;

Διακοσμητικά charms για την πινελιά που θα κάνει τη διαφορά

Τα διακοσμητικά charms να είναι μια μικρή πινελιά πάνω στις αγαπημένες σας Havaianas, που θα κάνουν την απόλυτη διαφορά, δίνοντας μια προσωπική αισθητική και ταυτότητα. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία το διακοσμητικό που εκφράζει καλύτερα το αγαπημένο σας πρόσωπο για ένα γλυκό και συμβολικό μήνυμα.


Info: Ανακαλύψτε όλες τις Havaianas επιλογές στα καταστήματα Havaianas στην Αθήνα (Ερμού 34, 2103247750) και τη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 23, 2310283004), όπως και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.havaianas-store.com.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.