Βρήκαμε τα πιο χριστουγεννιάτικα sneakers εκεί έξω

Το απόλυτο festive sneaker, το επονομαζόμενο Home Alone 2 Adidas Forum Low, είναι έρωτας με την πρώτη ματιά.

Έναν χρόνο μετά από το λανσάρισμα του Home Alone Adidas Forum Low, η #1 γερμανική εταιρεία αθλητικού εξοπλισμού έριξε στην αγορά ένα sneaker που θα συνεχίσει γκαραντί τη χριστουγεννιάτικη επιτυχία του, το Home Alone 2 Adidas Forum Low, που η κυκλοφορία του συμπίπτει με την 30η επέτειο της cult ταινίας που σημάδεψε όλους εμάς που μεγαλώσαμε στα 90s.

Βρήκαμε τα πιο χριστουγεννιάτικα sneakers εκεί έξω

Ένα παπούτσι-φόρος τιμής στην κυρία με τα περιστέρια

Εκτός από το ευδιάκριτο ταμπελάκι-charm και την ετικέτα που βρίσκεται στη γλώσσα των υποδημάτων, τα οποία έχουν "σταμπαριστεί" με το logo της ταινίας που μας ανέθρεψε, η πιο εμφανής αναφορά στο Μόνος στο σπίτι 2: Χαμένος στη Νέα Υόρκη εντοπίζεται στη χρωματική τους παλέτα, που είναι εμφανώς επηρεασμένη από την κυρία με τα περιστέρια που συναντάει ο Kevin McCallister (Macaulay Culkin) στο Σέντραλ Παρκ.

Διάφορες αποχρώσεις του γκρι των περιστεριών ενώνονται πάνω στη λευκή τους βάση, ενώ η εσωτερική τους επένδυση, σε ένα σκονισμένο σκούρο ροζ χρώμα, θυμίζει τα ρούχα που φορούσε στην ταινία η Brenda Fricker, που την ερμήνευσε. 

NIKE SNEAKERS

Άλλα festive γραφιστικά στοιχεία εντοπίζονται στα tags των κορδονιών, τις εσωτερικές σόλες και τις το μη-ορατό μέρος των velcro straps των sneakers, που κάθε ένα τους είναι διακοσμημένο με το ήμισυ της φράσης "as long as we each have our turtle dove, we’ll be friends forever".

Είναι ήδη διαθέσιμα, προς 120 Ευρώ

Πλάι στις αναφορές στην κυρία με τα περιστέρια, υπάρχουν και άλλες που έχουν να κάνουν με το σύμπαν της ταινίας, όπως το πολύ εορταστικό εσωτερικό τους.

Αν μετά από όλα όσα διάβασες τα λιγουρεύτηκες και θέλεις να τα αγοράσεις, να σε ενημερώσουμε ότι έγιναν διαθέσιμα τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, κοστίζουν 120 Ευρώ και μπορείς να τα κάνεις δικά σου με ένα κλικ εδώ.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Jake Gyllenhaal είναι δεινός ιστιοπλόος

Χρειάστηκε να δούμε τη νέα καμπάνια της Prada για να το συνειδητοποιήσουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στον 'οίκο' του Adrien Brody το στυλ είναι διαχρονικό

Ο 50χρονος από σήμερα, ηθοποιός ξεχωρίζει για την αισθητική του.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

5 τάσεις της μόδας που σημάδεψαν τους Millennials

Αν ανήκεις σε αυτήν τη γενιά, όλο και κάτι από όλα αυτά θα βρίσκεται καταχωνιασμένο στη ντουλάπα σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το κατακόκκινο Cub3d sneaker της Gucci είναι το πιο εντυπωσιακό sneaker που είδαμε τελευταία

Το "πορφυρό" αυτό παπούτσι περιλαμβάνει τρισδιάστατα εκτυπωμένα στοιχεία.

Γραφει Νικη Κοντομηνα