Κι αν το διαφανές πουκάμισο ήρθε για να μείνει;

Τα see-through αντρικά πουκάμισα, τα διάφανα, τα διάτρητα και τα αραχνοΰφαντα, καταλαμβάνουν την αντρική γκαρνταρόμπα.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 13 Ιανουαρίου 2023

Υπάρχει μια γκρίζα ενδυματολογική ζώνη, αυτή στην οποία δεν είναι δυνατό να διακρίνεις το αν είσαι γυμνός ή ντυμένος. Σε αυτή πιάστηκε πρόσφατα ο Austin Butler, που φόρεσε ένα τέλειο see-through αντρικό πουκάμισο, με τα πάνω του κουμπάκια ανοιχτά, την ώρα που πήγαινε στο στούντιο του Jimmy Kimmel Live!, ως καλεσμένος. Με αυτή του την επιλογή, μας έδειξε και το πώς μπορούμε να κάνουμε το κοστούμι μας πιο ενδιαφέρον.

Ας ανοίξει, όμως, το πλάνο για να τον δούμε καλύτερα...

Κι αν το διαφανές πουκάμισο ήρθε για να μείνει;Getty Images

Το look του Austin Butler

Κάτω από το ανεπαίσθητα ριγέ του κοστούμι, ο ηθοποιός με το υπερβολικό, καλιφορνέζικο μαύρισμα, ο οποίος ενσάρκωσε τον Elvis Presley, αγκάλιασε μία από τις κύριες τάσεις του 2023, αφήνοντας λίγα στη φαντασία σχετικά με το πώς δείχνει το στέρνο του.

Το sexy, μαύρο πουκάμισο που φοράει είναι ανοιχτό μέχρι τον αφαλό (ντάξει, έχει ακόμα για να τον φτάσει, υπερβάλουμε). Ο τρόπος που το έχει σετάρει με το κοστούμι του, τον κάνει να δείχνει σαν ροκ σταρ.

Εγκρίνουμε και το μποτίνι του, αλλά το backpack του μας φαίνεται κάπως ξένο με το υπόλοιπο look.

Η μεγάλη επιστροφή του sexiness

Από μια πρόχειρη ανασκόπηση στις αντρικές συλλογές για τη σεζόν Α/Κ '23 που είδαμε στις πασαρέλες, αυτό που μπορούμε να συμπεράνουμε είναι πως το sexiness ήρθε για να μείνει στις αντρικές γκαρνταρόμπες.

Στον οίκο Saint Laurent θαυμάσαμε ένα μοντέλο να φοράει κατάσαρκα ένα κρεμ κοστούμι, στον Dolce & Gabbana επέστρεψαν τα βαθιά V-neck, στον Hermès οι ανοιχτές λαιμοκόψεις, στον Zegna τα χαλαροπλεγμένα tops.

MODELGetty Images

Σε κάθε περίπτωση, αν τη σάρκα σου δεν τη δείχνεις με in-your-face τρόπο, αλλά με κομψό και τόσο-όσο, δεν θέτει διόλου εν αμφιβόλω ούτε την ηθική, ούτε την αισθητική σου. Άλλωστε, μην το ξεχνάμε, η αισθητική είναι η ύψιστη ηθική.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος