Η αξεπέραστη γοητεία του ζιβάγκο

Είτε επιλέξεις κλασικό, είτε μοντέρνο, είτε αποδομημένο, ένα ζιβάγκο θα σε κάνει πάντα να δείχνεις κομψός.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 02 Φεβρουαρίου 2023

Αν θέλεις να ντυθείς κομψά τον χειμώνα, δύο είναι οι εύκολες επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου. Είτε να βάλεις ένα ωραίο πουκάμισο κάτω από το σακάκι σου, είτε ένα φίνο ζιβάγκο. Στη συνέχεια θα ασχοληθούμε με τη δεύτερη εναλλακτική, παρουσιάζοντάς σου πέντε διαφορετικές επιλογές, κλασικής ή πιο προχωρημένης αισθητικής, για να βρεις το ρούχο που θα σου κάνει κλικ.

Το ζιβάγκο του οίκου Brunello Cucinelli είναι από κασμίρι και μετάξι

TURTLENECKFarfetch

Είναι κλασικό, κομψό, ραφινάτο και το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να σου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι πώς μπορεί να δείχνει το τέλειο ζιβάγκο. Ναι, ακριβώς έτσι.

Το πλεκτό ζιβάγκο των Dolce & Gabbana, από mix μαλλιού και κασμιριού

TURTLENECKYoox

Με αυτή την επιλογή παραμένουμε στην επικράτεια της κλασικής σικαρίας και του made in Italy. Οι πλεξούδες του, βέβαια, το κάνουν να σετάρεται πιο ωραία με χοντρά υφάσματα, όπως το ντένιμ, το κοτλέ και το βελούδο.

Το στενό ζιβάγκο του οίκου Prada, με το statement print 

TURTLENECKMytheresa

Μια πιο σπορτίφ επιλογή, από ριμπ βαμβάκι και σε στενή γραμμή, ξεχωρίζει για το πρωτότυπο γεωμετρικό print γύρω από τον λαιμό του.

Το ζιβάγκο του οίκου Balmain, με το monogram print

TURTLENECKMr Porter

Φτιαγμένο στη Γαλλία, από φίνο μερινό μαλλί και κασμίρι, ξεχωρίζει για το παιχνιδιάρικο, γεωμετρικό all-over print του, που εξυμνεί το μονόγραμμα του εμβληματικού οίκου.

Το ζιβάγκο του οίκου Balenciaga, που δημιουργεί εφέ layers

TURTLENECKMytheresa

Κομψό και casual, φουλ στα ξέφτια που το κάνουν να δείχνει used, αυτό το ζιβάγκο του οίκου Balenciaga δίνει την εντύπωση ότι φοράς δύο ρούχα, ένα πλεκτό V-necked πάνω από ένα ζιβάγκο, παρότι πρόκειται για ένα και μόνο κομμάτι. Η πλέον αποδομημένη και avant-garde επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Από: Esquire IT

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα