Είναι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα οι πιο καλοντυμένοι εκεί έξω;

Η Μπαρτσελόνα υπέγραψε συνεργασία με το ιταλικό brand Herno και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 19 Ιανουαρίου 2023

Καμία έκπληξη για την ακόλουθη είδηση, δεδομένου ότι ο κόσμος της μόδας έχει έρθει πιο κοντά από ποτέ με εκείνον του ποδοσφαίρου: Η Μπαρτσελόνα υπέγραψε συμβόλαιο εκτεταμένης συνεργασίας με το ιταλικό brand Herno, που αφορά τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, τόσο των αντρών όσο και των γυναικών, αλλά και το team του management του αθλητικού ομίλου.

Η παρουσίαση των ρούχων για την επόμενη σεζόν, μάλιστα, έγινε κατά τη διάρκεια της Pitti Uomo, του πιο σημαντικού event για την αντρική μόδα, με ένα πάρτυ που είχε κάτι από τα tapas bars της Καταλονίας. Αλλά ας πέσει το promo βίντεο για την ποδοσφαιρική ομάδα των αντρών, να ξέρουμε για τι μιλάμε...

Λίγα λόγια παραπάνω

Στη συνεργασία συμπεριλαμβάνονται καλοκαιρινές αλλά και χειμωνιάτικες συλλογές, με δυναμικά, σπορτίφ ενδύματα για τους αθλητές και πιο κλασικά για το team του management. Το καλοκαίρι, το πάνω χέρι έχει το casual chic στυλ. Από τα αντρικά κομμάτια ξεχωρίζει ένα ελαστικό τζάκετ από ελαφρύ πανί, ενώ από τα γυναικεία ένα εξαιρετικά light πανωφόρι από νάιλον. Όλα τους είναι branded με το αρχικό H. Από χρώματα, το μπλε, το καμηλό και το λευκό κυριαρχούν στη σχετική παλέτα. Γενικά, μπορούμε να περιγράψουμε τα items της collection ως άνετα και cool, χωρίς να χάνουν την κομψότητά τους. 

Τα ρούχα για τον χειμώνα είναι σε πιο σκούρα χρώματα, με το μαύρο να έχει τα πρωτεία στα γυναικεία κομμάτια και το μπλε στα αντρικά.

Πρόκειται για συλλογές με "επίσημα" ρούχα για εκτός γηπέδου εμφανίσεις, που είναι άνετα και τέλεια για τα ταξίδια που κάνουν και τα events που έχουν να παρευρεθούν τα μέλη του ομίλου της Μπαρτσελόνα. Το καλύτερο; Όλα αυτά τα ρούχα θα είναι σύντομα διαθέσιμα στις μπουτίκ της Herno, για να μπορείς να τα βάλεις κι εσύ.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.


 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.

Βρήκαμε τα ολοκαίνουργια Air Jordan που ταιριάζουν τέλεια με το τζην σου

Αν θες κάτι κλασικό και διαχρονικό, τότε τα αθλητικά αυτά είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Γραφει Νικη Κοντομηνα