Κομψός και στεγνός με αδιάβροχο

Βρήκαμε τα πιο στιλάτα και ανθεκτικά αδιάβροχα τζάκετ της αγοράς και σου τα παρουσιάζουμε.

Esquire Team
Γράφει: Τίμος Σαλαμές 23 Ιανουαρίου 2023

Όλοι χρειάζεται, για πρακτικούς λόγους, να έχουμε από ένα αδιάβροχο τζάκετ -ή και περισσότερα- στην γκαρνταρόμπα μας. Κάποιο που να είναι ποιοτικό και στιλάτο, φτιαγμένο για να φορεθεί πάνω από το πανωφόρι μας και να μας προστατεύσει από μια ξαφνική βροχή ή που να είναι από υδρόφοβο πανί και να φοριέται αντί για κανονικό τζάκετ, τις μέρες που δεν σταματάει να βρέχει. Υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά, που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες, όπως τα packables που εξυπηρετούν ιδιαίτερα όσους ταξιδεύουν και όσους μετακινούνται συχνά με ποδήλατο ή μηχανή. Στη συνέχεια, σου παρουσιάζουμε τα πέντε καλύτερα που εντοπίσαμε φέτος στις συλλογές των αγαπημένων μας brands.

Το αντιανεμικό αδιάβροχο της AllSaints

Κομψός και στεγνός με αδιάβροχοAllSaints

Το υδρόφοβο Maso Padded Jacket της AllSaints με τις πολλές τσέπες είναι ελαφρύ, cool και η δομή του θυμίζει ντιζαϊνάτο casual μπουφάν.

Το αδιάβροχο της Uniqlo που πακετάρεται

RAIN JACKETUniqlo

Το Pocketable Parka της Uniqlo, που σε προστατεύει τόσο από τη βροχή όσο και από τις ακτίνες UV (κάτι το χρήσιμο, ειδικά αν βρίσκεσαι σε βουνό), είναι ό,τι πιο πρακτικό μπορείς να έχεις στην τσάντα σου, αν ταξιδεύεις και αν μετακινείσαι με ποδήλατο ή μοτοσικλέτα.

Το αδιάβροχο για μια ζωή της Patagonia

RAIN JACKETPatagonia

Το Slate Sky Jacket της Patagonia είναι ελαφρύ, ευκολοφόρετο και κρατάει για μια ζωή.

Το προσιτό αδιάβροχο της H&M

RAIN JACKETH&M

Το Hooded Rain Jacket της H&M είναι μια προσιτή επιλογή, με ωραίο ντιζάιν και μακρύ μήκος, που θα σε κρατήσει στεγνό σε κάθε μπόρα.

Το αδιάβροχο για τη ζωή στην ύπαιθρο της Arc'teryx

RAIN JACKETArc'teryx

Το αδιάβροχο και αντιανεμικό Beta Jacket της Arc'teryx είναι η πιο ανθεκτική επιλογή για τις ημέρες που έξω η βρόχα πέφτει στρέιτ θρου, κατά πώς έλεγε και ο Γιώργος Ζαμπέτας.

Από: Esquire US

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το νέο Superocean Automatic 44 της Breitling είναι εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι

Πρόκειται για το απόλυτο ρολόι για το νερό που συνδυάζει απόδοση και στυλ και έχει πρωταγωνιστή στη διαφημιστική του καμπάνια τον Σωτήρη Κοντιζά.

Η Salomon παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων πεζοπορίας για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024

"Δεν χρειάζεται να διαλέξετε μεταξύ του να είστε κατάλληλα ντυμένοι για την ύπαιθρο και του να είστε κομψοί", υπογραμμίζει ο Pete Cameron, Διευθυντής Μάρκετινγκ Προϊόντων της Salomon Outdoor.

Τα πιο διάσημα sneakers στο Instagram

10 αθλητικά παπούτσια που έχουν σίγουρα περάσει από το feed σου.

Γραφει Νικη Κοντομηνα