Καλοντυμένος στο γυμναστήριο

Αν δεν ξέρεις τι να φορέσεις στο γυμναστήριο, αυτά τα brands θα σου δώσουν πολλές ιδέες.

Όλοι κάποια στιγμή έχουμε φτάσει σε ένα σούπερ κρίσιμο στιλιστικό σημείο που, πραγματικά, δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε στο γυμναστήριο ή τι να ρίξουμε πάνω μας για να βγούμε από το σπίτι και να πάμε να αθληθούμε σε έναν εξωτερικό χώρο, π.χ. στο άλσος της Νέας Σμύρνης, χωρίς να δείχνουμε ίδιοι με όλους τους άλλους ή, απλώς, κακοντυμένοι. Ευτυχώς, τη λύση έρχονται να τη δώσουν πέντε brands αθλητικής ένδυσης, υπόδησης και εξοπλισμού στο όνομα των οποίων πίνουμε νερό και που σου τα παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως.

Lululemon

Το καναδέζικο brand Lululemon ιδρύθηκε το 1998 στο Βανκούβερ από τον Chip Wilson, αφού παρατήρησε ότι οι γυναίκες που γνώριζε χρειάζονταν ρούχα για γιόγκα με μεγαλύτερη ελαστικότητα και πιο πυκνή ύφανση έτσι ώστε να είναι άνετα χωρίς να κάνουν διαφάνειες όταν διαστέλλονται οι ίνες του πανιού τους. Εικοσιπέντε χρόνια μετά, τα bestseller προϊόντα της εταιρείας παραμένουν τα κολάν της. Επιπροσθέτως, όμως, στις συλλογές της θα βρεις κάθε είδους πρακτικά και στιλάτα ρούχα για να γυμναστείς.

On 

Αν είσαι fan του Roger Federer θα τον έχεις δει να φοράει τα σούπερ άνετα και μινιμαλιστικού ντιζάιν sneakers της ελβετικής εταιρείας On τα οποία, ακριβώς λόγω του ουδέτερου σχεδιασμού τους, μπορείς να τα φοράς και στις βόλτες σου ή όποτε θέλεις να χτίσεις ένα άνετο, ντεκοντρακτέ ντύσιμο. Στις συλλογές του ίδιου brand θα βρεις, εκτός από sneakers, και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για να πας για τρέξιμο, από σορτς μέχρι φανέλες με άψογη διαπνοή.

Solomon

Η Solomon ιδρύθηκε το 1947 ως μια εταιρεία με εξειδίκευση στον εξοπλισμό για τις αθλητικές δραστηριότητες στο χιόνι και πλέον αποτελεί ηγέτιδα τόσο στον χώρο της αθλητικής ένδυσης όσο και του streetwear, με τη Rihanna να φοράει κατά τη φετινή εμφάνισή της στο Super Bowl ένα ζευγάρι που προέκυψε από τη συνεργασία του brand με τον οίκο Margiela

Ellesse

Ένα ιταλικό brand που η ιστορία του ξεκινάει τη δεκαετία του 1960 και που η αισθητική του έχει ταυτιστεί με τα ανέμελα '80s. Σου το προτείνουμε 100%,

Under Armor

Το αγαπημένο μας brand Under Armour ιδρύθηκε το 1996 και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε μία από τα πιο σημαντικές αμερικανικές εταιρείες αθλητικής ένδυσης, υπόδησης και εξοπλισμού, με τον Dwayne 'The Rock' Johnson να εγγράφεται στο μυαλό όλων μας ως ο απόλυτος ambassador της.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.