Στο Luisa World Man, χώρεσε ολόκληρη η αντρική μόδα σε έναν όροφο

Ο 4ος όροφος του Luisa World Kolonaki, της μεγαλύτερης multi-brand boutique της Αθήνας, είναι αφιερωμένος στους άντρες με στιλ.

Αν υπάρχει κατάλληλη στιγμή για να συμπληρώσεις τη γκαρνταρόμπα σου, αυτή είναι τώρα: Βρισκόμαστε στα μισά της άνοιξης, και λίγο πριν περάσουμε στο καλοκαίρι, όλοι λίγο πολύ έχουμε σχηματίσει μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα των φετινών τάσεων της μόδας, αλλά και όλων όσων μας λείπουν και θα χρειαστούμε μέσα στους επόμενους μήνες. Μάλιστα, πλέον η δικαιολογία της έλλειψης χρόνου για έρευνα αγοράς δεν ευσταθεί γιατί αυτά που χρειάζεσαι, είναι συγκεντρωμένα σε έναν και μόνο χώρο, στο κέντρο της Αθήνας. Ο λόγος για τον 4ο όροφο του Luisa World Kolonaki.

Στο Luisa World Man, χώρεσε ολόκληρη η αντρική μόδα σε έναν όροφο

Luisa Man

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πιο γνωστή multi-brand boutique, όπου θα βρεις όλα τα κορυφαία αυτήν τη στιγμή brands παγκοσμίως, όπως Celine, Saint Laurent, Valentino, Bottega Veneta, Dior, Loewe, Fendi, Etro, Zegna, Dolce & Gabbana, Versace, Moncler, Balmain, Givenchy, Missoni, Alexander McQueen, Alanui κ.α. 

Luisa Man
Total Look Saint Laurent

Εδώ, οι λάτρεις του quiet luxury και οι trendsetters θα εντοπίσουν από τα minimal t-shirts του οίκου Fendi και τα παστέλ πουλόβερ Zegna, μέχρι τις πιο hot αφίξεις στη λίστα των trainers και τα κλασικά μεταξωτά πουκάμισα της Etro, αντίστοιχα. 

Luisa Man
Total Look Etro

Luisa Man

Luisa Man

Είτε προτιμάς τα πιο σύγχρονα κομμάτια, είτε τα πιο διαχρονικά, στο Luisa World Man υπάρχουν τα πάντα: Casual, streetwear, formalwear ή fashion-forward, ένα καλειδοσκόπιο από ιδέες και αισθήσεις, ένα moodboard από υφές, χρώματα, σχέδια και fits εμπνέουν τους άντρες με προσωπικότητα, που αγαπούν τα ωραία ρούχα και αξεσουάρ.

Luisa Man
Shirt & Shorts Valentino
Bag & shoes Valentino Garavani

Παρεμπιπτόντως, βολτάροντας στον 4ο όροφο της ιστορικής boutique Luisa World στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι, σίγουρα θα προσέξεις την υπέροχη αισθητική του.

Luisa Man

Πρόσφατα αναδιαμορφώθηκε εκ βάθρων από το αρχιτεκτονικό γραφείο VS Architects με σκοπό να γίνει ο απόλυτος προορισμός της αντρικής μόδας και κατά την ταπεινή μας γνώμη, ο στόχος επετεύχθη και με το παραπάνω.

Luisa Man
Total Look Nick Fouquet

Ακόμη κι αν το shopping αποτελεί αναγκαίο "κακό" για σένα, στο Luisa World Man κινείσαι εύκολα, εντοπίζεις τα κομμάτια που θέλεις να δοκιμάσεις και να αγοράσεις και αποχωρείς με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να αισθάνεσαι ότι σπατάλησες το χρόνο σου, περιπλανώμενος άσκοπα. 

Luisa Man

Luisa Man

Luisa Man

Σε περίπτωση πάντως, που προτιμάς αποκλειστικά τις online αγορές, δε χρειάζεται να βγεις από το σπίτι σου. Μπορείς να έχεις πρόσβασή σε όλα τα hot κομμάτια των αντρικών συλλογών, με ένα κλικ και στο luisaworld.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr