Βρήκαμε τα καλύτερα denim κομμάτια του καλοκαιριού

Και όλα εκείνα που θα συμπληρώσουν τις denim εμφανίσεις σου αυτό το καλοκαίρι.

Μία τυπική ανδρική γκαρνταρόμπα, συνήθως, δε χρειάζεται να περιλαμβάνει πολλά για να είναι ολοκληρωμένη, ειδικά το καλοκαίρι. Ωστόσο, υπάρχει ένα στοιχείο που, δικαίως, θεωρείται η 'πεμπτουσία' της και γύρω από αυτό μπορούν να χτιστούν αμέτρητα looks και συνδυασμοί. Καλά μάντεψες, μιλάμε για το τζην- τζην παντελόνι, τζην πουκάμισο, τζην jacket- πες το όπως θες. Απλά, ποιοτικά jeans. Όταν πρόκειται για denim, εμείς εμπιστευόμαστε 'τυφλά' τους ειδήμονες ή αλλιώς την Pepe Jeans London, η οποία έχει γράψει τη δική της ιστορία στο εν λόγω είδος, καθώς και γενικότερα στο casual ντύσιμο, από το 1973.

Βρήκαμε τα καλύτερα denim κομμάτια του καλοκαιριού

Η SS '23 της Pepe Jeans London

Η συλλογή της Pepe Jeans London για την Ανοιξη/Καλοκαίρι 2023 σηματοδοτεί τη χρωματική μετάβαση από τους μουντούς τόνους του χειμώνα στις φλογερές αποχρώσεις του κίτρινου και του πορτοκαλί και από εκείνες στα πιο απαλά, γήινα χρώματα του καλοκαιριού.

Πιστή στην κληρονομιά και στις ρίζες της μάρκας, η γκάμα προϊόντων αυτής της σεζόν είναι εμπνευσμένη από τη βρετανική καταγωγή του brand και περιλαμβάνει έναν εκλεκτικό συνδυασμό αυθεντικών denim, κολεγιακών σχεδίων και casual εμφανίσεων που συναντάμε στους δρόμους του Λονδίνου.

Pepe Jeans London

Τα διαχρονικά τζην της συλλογής πλαισιώνονται από t-shirts, πουκάμισα, σακάκια και jackets σε ανάλαφρα και δροσερά υφάσματα, που βασίζονται στο λινό και στο βαμβάκι.

Θα βρεις, μεταξύ άλλων, το ιδανικό λευκό straight παντελόνι που θα αποδειχθεί 'σωτήριο' τους πιο ζεστούς μήνες και θα σε κρατά στιλάτο από το πρωί μέχρι το βράδυ, καθώς και το αντίστοιχο λευκό jacket, που θα αντικαταστήσει επάξια το αγαπημένο σου hoodie αυτό το καλοκαίρι.

Pepe Jeans London

Ακόμη, θα ανακαλύψεις μία μεγάλη ποικιλία από t-shirts με στάμπες ή και χωρίς, για να φοράς με την cargo βερμούδα σου ή ακόμη και με το μαγιό σου στην παραλία.

Pepe Jeans London

Τέλος, ας μην ξεχνάμε τα πουκάμισα. Η Pepe Jeans London, φέτος, σου προτείνει πουκάμισα στα πιο ιδιαίτερα prints και στα πιο ζωντανά χρώματα για να μην έχεις κανένα 'βαρετό' ή αδιάφορο look αυτό το καλοκαίρι.

Pepe Jeans London

Αυτά και πολλά άλλα περιλαμβάνονται στη νέα συλλογή της Pepe Jeans London, από την οποία πραγματικά μπορείς να χτίσεις ολόκληρη την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα. Όλα συνδέονται και συμπληρώνονται μεταξύ τους και δημιουργούν ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα, με επίκεντρο, φυσικά, το τζην.

Βρες τη νέα συλλογή Pepe Jeans London σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο bloobox.gr / Κεντρική διάθεση: Shop & Trade, τηλ. 210 3408400

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μεταμόσχευση γενειάδας, κι όμως γίνεται

Αν σε ενδιαφέρει ένα γεμάτο μούσι, εντός διαβάζεις πώς λειτουργεί η εν λόγω μέθοδος και πόσο κοστίζει.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα 7 must have κομμάτια που θα φέρουν την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Γιατι κάθε άνοιξη, φέρνει μαζί της την υπόσχεση της ανανέωσης. Όπως ακριβώς και η GANT.

Αντλώντας έμπνευση από το Ripley για να βγεις στην παραλία

Η σειρά του Netflix μας έδωσε ιδέες. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να τσεκάρεις τα μαγιό που σου προτείνουμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

Τα νέα ρολόγια Tudor για το 2024

Τέσσερα σύγχρονα ρολόγια που δε θες να λείπουν από τη συλλογή σου.