To απόλυτο κόλπο για να είσαι στιλάτος στις γιορτές

Ένα πολύτιμο tip για να είσαι πάντα μέσα στο εορταστικό dress code.

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 29 Δεκεμβρίου 2023

Κάθε άνθρωπος μπορεί να περνά τις ημέρες των γιορτών, όπως εκείνος επιθυμεί. Για εκείνους, ωστόσο, που θέλουν να αξιοποιήσουν κάθε κάλεσμα, κάθε έξοδο και κάθε μάζωξη, το επίπεδο ενδυματολογικής δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα, αφού σε αυτές τις περιστάσεις οι καρό πυτζάμες και οι χριστουγεννιάτικες παντόφλες δεν εγκρίνονται από το dress code. Για όλους αυτούς, λοιπόν, υπάρχουν λύσεις, συμβουλές και απαντήσεις, και, φυσικά, τις έχουμε όλες εμείς.

Ως γνωστόν, ο Δεκέμβρης -με αποκορύφωμα τις τελευταίες ημέρες του- είναι μήνας χαράς και λάμψης. Επομένως, αν έχουμε να σου δώσουμε μία συμβουλή για αυτόν τον μήνα είναι να μην "τσιγκουνευτείς" τη λάμψη στα εορταστικά looks σου. Δεν υπάρχει, άλλωστε, καλύτερη ευκαιρία να φορέσεις υπερήφανα και με αυτοπεποίθηση τα πιο φανταχτερά σύνολά σου.

Βελούδινα κοστούμια, πουκάμισα με prints, αξεσουάρ σε έντονα χρώματα, εμπριμέ γραβάτες και παπιγιόν, μεταλλικά στοιχεία -που αποτελούν κορυφαία τάση- και γιορτινές, παιχνιδιάρικες κάλτσες κάτω από κάποιο αυστηρό αλλά και κομψό ζευγάρι παπούτσια είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια και στιλιστικά tricks που μπορείς να εντάξεις στις εμφανίσεις σου.

Ξέφυγε, λοιπόν, από τη ρουτίνα και κάνε αυτές τις ημέρες διαφορετικές από τις άλλες, ξεκινώντας από το ντύσιμό σου. Και ποιος ξέρει; Ίσως στο μέλλον, αυτός ο πειραματισμός να αποτελέσει την τέλεια μετάβαση σε μία πιο τολμηρή και αυθεντική εκδοχή του στυλ σου.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.