O LeBron James φόρεσε τα αθλητικά παπούτσια που θέλουν όλοι

Και τα οποία, δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα.

Ο LeBron James μόλις φόρεσε τα αθλητικά της Nike που θέλουν όλοι και που όμως, δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά. Για την ακρίβεια, ο μπασκετμπολίστας εθεάθη με τα Nike Air Max 1 86 Air Max Day, τα οποία αποτελούν συνέχεια του μοντέλου που είχε διατεθεί και πέρυσι στην Air Max Day. 

Αναβιώνοντας το κλασικό μπλε Sport Royal, αυτό το μοναδικό ζευγάρι αποτελεί τη συνέχεια του Nike Air Max 1 Air Max Day του 2023. Και στη φετινή έκδοση, το μπλε, το λευκό και το γκρι χρώμα επικρατούν στο επάνω μέρος το οποίο έρχεται σε αντίθεση με το Volt στην ενδιάμεση σόλα και την επένδυση της γλώσσας. Όσο για την εορταστική λεπτομέρεια, η επιγραφή "3.26" επιστρέφει στη γλώσσα σε Sport Royal για να ολοκληρώσει αυτή την πρώτη προεπισκόπηση του ζευγαριού.

Το Nike Air Max 1 '86 Original , επίσης γνωστό ως Big Bubble, είναι μια σιλουέτα που αποτέλεσε μέρος της αρχικής παραγωγής του Swoosh το '86, πριν το Nike Air Max 1 κάνει επίσημο ντεμπούτο το '87, επιστρέφοντας στο προσκήνιο.

Και φυσικά, αν δεν τα φορούσε ο LeBron James τότε ποιος; Εντάξει, και εσύ θα μπορέσεις αν σου αρέσουν, απλώς πρέπει να περιμένεις περίπου 4 εβδομάδες. Λίγη υπομονή λοιπόν και τα Nike αυτά θα μπορούν να γίνουν δικά σου αν διαθέσεις το ποσό των 160 ευρώ. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.