Πώς θα φέρεις την άνοιξη στη ντουλάπα σου

Οι ανοιξιάτικες αφίξεις των αγαπημένων μας designer brands είναι εδώ.

Ο καιρός αλλάζει, η άνοιξη είναι πλέον εδώ και εσύ, καλό θα ήταν να τη φέρεις στη ντουλάπα σου. Πώς; Ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα σου όπως ακριβώς έκανα και εγώ με μία χαλαρή βόλτα στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens

Προσωπικά, μιας που ο καιρός ανοίγει και οι βόλτες ολοένα και αυξάνονται -όπως και η γυμναστική- δε μπορούσα να μην ενδώσω σε shopping στα αγαπημένα μου καταστήματα. Εκεί δηλαδή όπου βρήκα athleisure και άνετα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε ανοιξιάτικη περίσταση.

Και για να διευκολυνθείς και εσύ, για να ανανεώσεις την ανοιξιάτικη ντουλάπα σου και τη διάθεσή σου, ιδού όλα όσα επέλεξα από το εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens. 

Φόρμα Bodytalk

Bodytalk

Για εσένα που θέλεις να νιώθεις άνετος όλες τις ώρες της ημέρας, η φόρμα από Bodytalk είναι μονόδρομος. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ, ενώ μεταξύ μας, είναι ιδανική για ανοιξιάτικα roadtrips στη φύση.  

Σακίδιο Gutteridge

Gutteridge

Και πώς να πας roadtrip χωρίς ένα σακίδιο Gutteridge; Ευρύχωρη και στυλάτη, η τσάντα αυτή είναι must have για τις ανοιξιάτικες σου εξορμήσεις αφού χωράει τα πάντα ενώ δε χάνει στιγμή το στυλ της. Bonus; Φοριέται τόσο στην εξοχή όσο και στην πόλη.

Τζην παντελόνι Harmont & Blaine

Harmont & Blaine

Κάτι πιο απαραίτητο από ένα τζιν Harmont & Blaine δεν υπάρχει, νόμος. Στη δουλειά, στο γραφείο, σε βόλτες, σε κάθε καιρική συνθήκη, το τζιν είναι -και αν δεν είναι θα γίνει- ο καλύτερος σου φίλος. 

Hoodie Polo Ralph Lauren 

Polo Ralph Lauren.

Άνετο, ζεστό και κουλ, ένα φούτερ από Polo Ralph Lauren δε θα σε απογοητεύσει ποτέ. Θα σε κρατήσει ζεστό και στυλάτο, ενώ αν τη φοράς σε ανοιξιάτικο καιρό σίγουρα δε θα χρειαστείς κανένα πανωφόρι. Τι καλύτερο από αυτό;

Αθλητικά Παπούτσια Puma 

Puma

Άνοιξη χωρίς καλό αθλητικό παπούτσι δε γίνεται. Αναπαυτικό, ελαφρύ και καλαίσθητο, αυτό το Puma δε θα θες να το αποχωριστείς ούτε στιγμή. Από την πρώτη κιόλας βόλτα, τα sneakers αυτά θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο.

Μοκασίνια Sebago

Sebago

Αν ωστόσο δεν είσαι αθλητικός τύπος, τότε σου έχουμε τη λύση. Για την ακρίβεια, η εταιρεία Sebago σού έχει τη λύση με το παραπάνω μοκασίνι που θα χαρίσει σε κάθε ανοιξιάτικη βόλτα σου στυλ και άνεση. 

Τσάντα Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Λύση σου έχουμε, ακόμα κι αν δεν είσαι λάτρης των σακιδίων. Το μικρό αυτό τσαντάκι από Tommy Hilfiger, θα σου λύσει κυριολεκτικά τα χέρια. Με αυτό, δε θα χρειάζεται να κρατάς τίποτα, θα μπορείς όμως να έχεις μαζί σου τα άκρως απαραίτητα.

Jockey καπέλο Zadig & Voltaire

Zadig and Voltaire

Τελευταίο item που πρέπει οπωσδήποτε να μπει στην ντουλάπα σου αυτή την άνοιξη, είναι το καπέλο. Εμείς, σου προτείνουμε αυτό από Zadig & Voltaire γιατί πραγματικά, δε θα βρεις κανένα πιο στιλάτο ενώ, είναι ιδανικό για να προστατευθείς από τον ήλιο. 

Στο Designer Outlet Athens οι επιλογές είναι πραγματικά αμέτρητες. Με τόσα καταστήματα και brands το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι στυλ κι αν έχεις, θα βρεις εύκολα αυτό που θες και σου ταιριάζει. Και μην το καθυστερείς άλλο, οι ανοιξιάτικες αφίξεις σε περιμένουν. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr